Martoszka 0 Napisano Styczeń 2, 2009 hugo milego prysznicowania haha ja tez pewnie zaraz pojde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 2, 2009 ale jeszzce moze poszperam se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 2, 2009 boziu ktos mnie z mojego miasta zaprosil na jakis portal :facebook haha zaraz zobacze co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 2, 2009 nie no oczywiscie ze to chłopak ale....20 lat mlodszy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 2, 2009 spita spiochy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 2, 2009 heheheh nie nie sita ... emmi moj ma 17 miesiecy i jeszcze siedzi heheheheheh .. jutro wstanie pewnie okolo 11 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 2, 2009 zostalo mi pol ksiazki ... echhh ... plecy mnie i szyja boli ... Mindi szaleje hahaha SOLDYYYYY SIE ZACZELY buehehehehehhe ja to moze za tydzien hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 2, 2009 a tak dla zaciekawienia to powiem ze jestem na tym jak Bella jest blizej porodu hiihi .. a co ma w brzuchu ?? nie powiem hihihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 2, 2009 DOBRANOC :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 3, 2009 dzizzzzysss stary oglada jakis opkropny horrrorr brrrrrrrrrrr spac nie bede mogla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 dzien dobry :) Eternity ja tez mam jedna chinska i jest calkiem dobra ;) hehehe ale Ci sie zrymowalo o chinczykach ale cos w tym jest:D:D Eternity jak mozesz to wyslij mi linka na garnka bo gdzies mi sie zapodzial... tak jak cala masa innych maili :( ale tak to jest jak sie robi porzadki na @ i za szybko klika usun aaaa jak macie gmaila to nie usuwajcie wiadomosci wyslanych bo Wam pousuwa nawet te z odbiorczej :o Wlasnie w taki sposob pozbylam sie 95% zawartosci skrzynki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Izunia to ja Ci jeszcze powiem, ze siedzialam w pracy 1,5h zanim sie dowiedzialam, ze mnie tam nie powinno byc :D no ale coz.. ;) No racja, ze nie trzeba byc takim chudym ale jak ladnie taka bluzka wyglada na takiej chudej .. ;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 W radiu slyszalam, ze przez najblizsze dwa lata nie bedziemy miec dlugich weekendow :( tak sie kalendarz ulozyl i koniec Rok 2008 byl najbardziej obfity pod tym wzgledem. Wyglada na to, ze bedziemy baaardddzzzoooooo pracowici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Hugo mi tez odchudzanie marnie idzie.. mamy 3 dzien stycznia a ja nadal nie cwicze, jem tyle samo i do tego pije cole :o .. wyjatkowo bo raczej nigdy jej nie pije ale na swieta ktos jakis zapas tego dziadostwa zrobil i teraz popijam.. no i jakos nie moge sie zmobilizowac, moze wydrukuje sobie zdjecie tej chudej chinki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Emmi akwarium fajna rzecz :) a te molinezje to one tez chyba lubia sie szybko rozmnazac takze calkiej mozliwe, ze juz niedlugo bedziesz miala DUuzzzoooo rybek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 i dziekuje za Martoszka lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 wczoraj bylismy na kolejnym zastrzyku no i musze przyznac, ze spajk calkiem dobrze je znosi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 z racji, ze dawno nie stawialam to postawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 odliczam wiec 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 12200 |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 dobra pogadalam a teraz ide bo bedzie cala strona z euforia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 3, 2009 co spac poszla co :p, ja ostatnio po 23h zasypiam ;-) stary wczesniej kima :D,wczoraj na 1-ce po 21 szedl fajny serial o wampirze ,ktory normalnie zyje w swiecie ludzi pracuje jest prywatnym detektywem i powiem fajny nawet moglby byc z tego film, natomiast ten serial troche dennie zrobiony ale ogolem mozna obejrzec euforka ,my moze na lodowisko dzis lub jutro pojdziemy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 3, 2009 :) Martoszka stronkowe Euforka za limit Pestka ja tez horror ogladalam hihi o tej lasce co w metrze byla zamknieta i ten koles ze szczurami mordowal:P Mindy pewnie szaleje od dzis u nas Soldy sie zaczely-ale ja tez moze dopiero kolo piatku sie wybiore bo teraz to tam nawet szpilki wlozyc nie mozna:Ozreszta zimnica straszna teraz u mnie jest -7 a w przyszlym tygodniu spadnie do -13:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 3, 2009 jo Hugo ten sam hahaha denny byl nooo bleeeehhhhh ciastek hihi a ja wlasnie o tym czytam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 3, 2009 euforka ..................... ............................ ..................... ............................ ............................ ............................ ............................ ............................ ............................ ............................ ............................ Hugo nie nieeee no -13 wez tyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 3, 2009 w Polsce w tym tyg ma byc -20 i to w naszych okolicach idzie zimno od wschodu brrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 3, 2009 bry i jeszcze tak : brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zimnoooooooooooo za oknem biało od szronu mgły i mrozu (no niby termometr pokazuje \"tylko\" -3 ale wygląda na więcej :P ) fajnie byłoby dziś nie wychodzić z łóżka spod ciepłej kołderki widzę że limicik był :) Euforka for you i idę doczytać więcej :) a i Martoszka za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 3, 2009 u mnie -4 ale tez mgla i szron brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach