Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 kurde zaraz musze po mala lesc, a nie chce sie bo sypie nooooooo dziadostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 ja wlasnie mala odebralam i juz dzis nie wychodze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 a mi siostra odebrala malego i czekali gotowi juz pod przedszkolem tak zmarzla w nnogi bo w adidasach ze prawie nie plakala zabrala sie do mnie ,nagrzala sie oczywiscie z kolezanką i splynely hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 loooo dzizyyysss jak pizdziiiiii wsio zamarzlo co sie roztopilo .. rece fioletowe mi sie zrobily bo rekawic zapomnialam brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no ja dzis do szkoly .. a moj M zaproszony hihi do roboty na noworovczny poczestunek i drinola hihi i idzie z dzieciakami hahahaahhhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 no kuwa wlasnie spojrzalam i jest niby -5 ale nos mam kjak pijaka czerwony hahahahhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 nie jednak nie dzis w srode hhi ale i tak mnie nei bedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 czemu cie nie bedzie....idz nażresz sie z lekka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 bo ja do szkoly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 aaaa ze ja sie niezre? nie nie to tylko dla pracownikow hehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 czesc :) z okazji 1000 stronki |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ \\_/|_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ |_|\\_/|_|\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 na raty ale przeczytalam, tylke zescie nasmarowaly tych stronek ;) u mnie tez cholernie zimno, jakies -11 :o ino mi sie tam nie wywracac! bo jeszcze sobie krzywde zrobicie :) spadam do domku :)papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 no dobra i ja spojrzalam na termomert jest -18 ło boziu a co bedzie rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 ok to znowu ja...gdzie zniklyscie? melduje ze u mnie jest juz -19st. a moj W dzwonil ze nie wie czy odpali auto bo postawil pod sklepem a ma - 22stopnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 5, 2009 wlasnie na tvn pokazywali polski biegun zimna :p Suwalki znaczy :D, temp ma spasc do -30st lo jezuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 nooo a ja tylko ok 100 km. dalej od Suwalkmieszkam :( mam nadzieje ze u nas tyle nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 loo mamo co Wy piszecie? Syberia sie na pl przeniosla?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 looo matko!!!!!!!!! Martoszka wspolczuje!!! oby szybko te mrozy puscily :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 u mnie niby teraz -5 jest ale wszystko zamarzlo i jest slisko:O Euforka jak tam Spajk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2009 dzieki Hugo, no sama nie wiem czy lepiej czy nie no niby jest lepiej bo juz nie ciagnie tak tej lapki ale jeszcze mu sie zdarza zapomniec jak ma ja stawiac :( dzis bylismy rano na 3 zastrzyku i niby po 3 maja byc widoczne efekty wiec zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 dzis na lekcji byhlo tylko 5 osob hihihi ale mielismy luzna lekcje .. polegajaca na opowiadaniach haha o sobie Kris-nauczyciel stwierdzil ze musi sie nauczyc mojego poczucia humoru buehehehehe ... bo strasznie bezposrednia jestem hahahhahhhahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 euforka przekaz dla spajka od nas ... :( kurde cos musi zadzialac wkoncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Euforka oby w koncu zadzialaly Pestka to mi sie wlasnie w Tobie podoba-ze bezposrednia jestes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Hugolina u mnie -5 ,ogrzewanie hula a mi w stopy zimno :o Martoszka nie zazdroszczę Twojej temperatury Euforka i u Ciebie też nie najcieplej i trzymam kciuki za Spajka żeby ta kuracja przyniosła oczekiwany efekt Pestka a resztę wiary zasypało czy wagary zrobili ? ;) ja choinkę rozebrałam i poskładałam teraz czeka na mężczyznę coby ją na strych wrzucił jakoś salon mi się większy teraz zrobił :D yukka przynajmniej na swoje miejsce wróciła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=h1gvJLLqxDA hahhaha patrzvcie ahhahahahhaahahah jesoooooooooooooooooooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 5, 2009 taaaaa wagary hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2009 hahahahaahahahahahahahahhaha dobre z tym solarium ! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 hahahahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 dorwalam sie do paluszkow:P a caly dzien sie trzymalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Martoszka ma w opisie ze u niej juz - 20 brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach