Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 Hugolina, bo są czasami wyjątki, a podobno wyjatki potwierdzają tezy czy założenia :P euforka, dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 jej jak mi czas szybko ostatnio leci :o czy Wy tez tak macie? mam wrazenie, ze wstaje i juz musze sie klasc spac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 ach Dawid!!!! kurcze, na to bym nie wpadła :) ładnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 hehe widze fatum mnie dopadlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 euforka {kwiat] ja to już przestałam ścielić łóżka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 neta mi zamulilo:O Euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 a co to za uschnięta cholera? :O jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 dzieki Emmi ja prawie tez :D nie oplaca sie rano wstaje, ide do pracy, wracam jest ciemno i trzeba isc spac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 uschnieta cholera mowisz hehehe :D:D:D:D czasami zasuszone lepsze ;):D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 hehe no on jest Dydek ,Didi , Dido .. i jeszcze by sie cos znalazlo hahah euforka kurcze jak mi burczalo w brzuchu hhehe na lekcjii ale kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 euforka to przez to, że dzień jest taki krótki, ale już się wydłuża :) Kiedy robi się ciemno? szarówka już koło 16 - u mnie. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 mi to odkad w be mieszkam to czas jakos za szybko ucieka a ferie i wakacje az za szybko hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 Ale zdrobnienia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 u mnie kolo 17 sie szarowka zaczyna ale pod koniec czerwca to tu o 23 jeszcze jasno jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 nie to u mnie o 23 to ciemno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Emmi w belgii wtaje o godzine pozniej slonko ale o godzine pozniej zachodzi niz w pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 wstaje mialo byc-czasem jeszcze o 8 rano jest szarowka u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 czyli co? ksiądz- szkoła- kupa- ciemno... przy takiej luźniejszej interpretacji środkowego słowa, możemy podciągnąć pod przysłowiowego murzyna i mamy czarnego księdza, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ja mam o 16 szarowe, o 17 jest ciemnoooooooooooooooo :( a o 17:30 jestem w domu a pozniej srruuuuuuuuuu i robi sie 22 dobra laski, ja spadam bo jeszcze ide lazienke nawiedzic :D dobranoc i dzieki za ziola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 kto ma czarnego ksiedza?? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 hehehe czarny ksiadz :D:D:D:D:D:D aaa Pestka niezla fotka na nk z tymi lokami, przyznaj sie ile mialas lat? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 doczytam jutro powiem tylko tyle, ze na oczy mi pada i przeczytalam kot ma czarnego ksiedza :D:D:D:D a teraz juz na serio spadam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Euforka spij slodko hehe czarny ksiadz co kupe robi hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 mnie też jakaś głupawka bierze , czas spać :P A jak jeszcze łapie mnie fazka fascynacji bębnienia w klawiaturę, to juz najgorsze co może przytrafić się topikowi - emmi na fali płynnej mysli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 euforka powiem tak hihi .... Gabi miala 3 latka juz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 diabeł, ma tego czarnego księdza :P I z taką dzisiejszą płentą (jakkolwiek się to pisze) życzę Wam miłych snów i dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 czekaj Gabi o rok mlodsza od mojej hihi mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 dobranoc Emmi , Euforka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 slodkich snow Emmioby nie o diablach;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 co masz co?????? hehhehehehhehe .. ok ide i ja spac ..; ech jutro znow pobudkaaaa buuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach