hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Euforka:) majtek nie prasuje:P hihi ale mam znajoma co prasuje hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ja przez ostatnie 2 dni wlepiam sie w stos cyfer i podejrzewam, ze jutro bedzie ciag dalszy az mi juz niedobrze od tego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ooooooooo jak milo stronka mi sie trafila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Euforka dla mnie bardziej miekki;) hihi oj to zaczelam temat prasowania:Dhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 moze miekszy niektorzy mowią ale uzyc dobrego plynu do plukania i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 plyn do plukania daje do kazego prania ok odczepcie sie hehe prasuje i juz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 nie no wiecie co?przed chwilą byli u mnie prawoslawni kolędnicy hihi a nie wiem czy wiecie ze oni nie kolędują po polsku tylko po białorusku powiedzialam ze nie obchodze tych swiat i se poszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 hahaha hugo....zarty...chyba nie mamy o czym pisac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 euforka bo bym zapomniala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Martoszka a uczylas sie ruskiego kiedys? ja bylam tym ostatnim rocznikiem co przymusowo musial sie ruskiego uczyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 jasne ze sie uczylam....9lat hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 kurcze mialo byc nie {wiat} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 dzieki za :) hihihih Hugo przeciez nikt sie nie czepia :) ja tam nie lubie prasowac a jak ktos prasuje to niech prasuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Martoszka a czemu oni juz u Ciebie byli? czy oni od wczoraj maja swieta czy jak to u nich jest? i juz chodza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 oj sie nie zloszcze przeca Martoszka jak to 9 lat? to w sredniej tez? ja tylko w podstawowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 tak w sredniej tez wiesz ja klisko ruskiej granicy to chyba dlatego dzis u prawosławnych pierwszy dzien swiąt wczoraj mieli wigilie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 7, 2009 heheh Martoszka przybij 5-ke ja tyz tyle mialam ruski :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 aaa no faktycznie to byly lata hehe i niedaleko mnie mieszkalas wiec piatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 nie no wiecie co?ta pogoda m,nie oslabia wczoraj jeszcze bylo ok-20st.a teraz jest -6....ale za to wiatr i snieg wali i tak jest zimno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Euforka widzę,że temat prasowania wałkowany ręczników nie prasuję i nie zamierzam,a żeby były miękkie to potrzebna jest miękka woda....na ta moją to żadne płyny nawet nie działają :O ale jak się wycieram takim szorstkim to od razu masaż mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 wyobraziłam sobie jak stringi prasuję buehehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 7, 2009 co do prasowania jeszcze :p, tutaj mamy taka twarda wode i zakamieniona ze chyba nawet w B-stoku takiej nie ma, jak suche reczniki zdejmuje to sa szorstkie a przelece zelazkiem i wydaja sie bardziej miekkie moja znajoma z Bxl pracuje u jednej rodziny Wlochow i tam :D:D niestety babka daje jej do prasowania i gacie i skarpety, wiec nic mnie nie zdziwi juz :p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 7, 2009 patrzcie, pierwszy post mnie zszokowal, ale niestety pewnie tacy ksieza sa http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3954595 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ja daję do koperty i chłopcom do ręki,albo jak w tym roku było-do skarbonki jeszcze nigdy żaden ksiądz nie zaglądał i mówił,że za mało,a w zeszłym roku to przyszedł list z podziękowaniem za datek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ech no z tego co wiem [bo przychodzą do mnie do sklepu niektore rencistki] to naprawde 50zl. to dla nich sporo i czesto zastanawiają sie czy wykupic recepte czy kupic buleczki slodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ja tez daje do koprty i on nie zaglada pewnie ma tyle w kieszeni tych kopert ze nawet nie wie ile od kogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 haha a ze 2 czy trzy lata temu to mowie corce zeby ona dala a ta zapomniala czekalam pod domem sąsiada zeby wreczyc ksiedzu koperte i mowie ze corka zapomniala a on ze nie jest to przeciez wymagane ....nawet sie nie upomnial wychodzac odemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 gdybym była biedną rencistką to bym dała 10 zł w kopercie i też by musiało być dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 osz to co to za ksiadz byl ze zagladal w koperte i jeszcze tak skrytykowal:O Ciastek skarpetki do prasowania powiadasz hahaha na to bym nie wpadla:D ale Izunia z pomyslem prasowania stringow najlepsza heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach