pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 a moze stronka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 dzięki, dzięki dziewczyny :D hugolina zagraj w totka ;) do jutra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 nie jeszcze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 hahahahahahah Emmi :P :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 hahahaha no ja :) Znów jak kwoka się czuję, chociaż teraz wpadłam niczym mój kogucik z rozwianym grzebieniem :D Pisałam Wam o moim koguciku? Jak nie to już jutro bo na senność buzia się pruje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 pestka i dla Ciebie zioło razem mamy stronkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Pestka heheh wiem ile lat mialas hihi macie po ziolku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 nooo bo w tej amej minucie a mnie rozbawila komedia w TV o ufo co zmieniony w czlowieka przylecial na ziemie bo musial z jakiegos powodu zrobic dziecko ziemiance niestety na poczatku nie mogl znalesc partnerki bo mu penis dziwnie bzyczal hihi ale juz mnie znudzily zbyt dlugie reklamy w trakcie i wpadlam was se poczytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Martoszka hehe powiadasz penis brzeczal hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 8, 2009 hehhe dzieki Emmi :P Martoszka no ja widzialam kiedys juz ten film :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 hejka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 8, 2009 jeny jestem niewyspana, nie spalam od 1 do 3 potem drzemalam, znowu jakies mendy lazily po bloku,pewnie znow z tej meliny negrow ,bladz no,balam sie ze jak zanse to beda znow za klamke brac,co za ludzie zbieram sie porabotac ,za to jutro woooooooooolne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 myślałam, że będę pierwsza, a tu Pestka mnie ubiegła :D siema Pestka to taka normalka? Jakiś czas temu,jak ten topik był tylko topikiem klikaczy, to o tej porze dnia ,,psa z kulawą nogą,, nie bylo widać :D A tu proszę, Pestka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 Ciastek, a dlaczego oni ruszają Twoją klamkę? :O Nie rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 Mnie się spało bardzo dobrze :D To pewnie z powodu wieczornego podgryzania Ciastka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 hymmm... jak post nijaki to wiadomo, że rozchodzi się o cyferki, prawda? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 8, 2009 heheh taaa normalka .. trza dziecko do szkoly prowadzic :P wiec mus wstac .. i o tej porze kawe pic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 8, 2009 bo my zrobilysmy atakeee na topik eternity i juz tak zostalysmy hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 ja zle spalam bo mnie brzuch napierdzielal i boli dalej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 -3 tylko za oknem i przy tych ostatnich mrozach to sie wydaje ze nawet cieplo;)jest hihi ale dzis mgla za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 witanko u mnie -11 ale to i tak polowa tego co bylo ja tez zaraz spadam wiec do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 dzien dobry :D za stronke i lece do roboty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2009 wczoraj nie moglam zasnac :o prawie do 1 sie krecilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Martoszka:) Euforka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Euforka to witaj w klubie niewyspanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Mi dzis bylo bardzo ciezko wstac:Pdobrze ze jeszcze jutro i 2 dni wolnego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 ide i ja robotac do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 wszystkim:) u mnie dziś słonko i tylko -6 śnieg iskrzy w słonku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 8, 2009 I wszyscy rozeszli się niczym małe mróweczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2009 noooooo...bo niektórzy znowu musieli papuzie pióra sprzątać :O nie cierpię pierzenia się!!!! ale Agata dostała odżywkę na piórka i mam nadzieję,że będzie wreszcie spokój z fruwającymi piórkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach