Martoszka 0 Napisano Styczeń 19, 2009 witam tych ktorych nie witalam pestka....napewno cos nabezgrasz...wierze w ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 19, 2009 też trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2009 jezdem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2009 jakby nie bylo pierwsza nabezgralam hahahhhaha .. ale poczekalam az ktos napisze bo goopio bylo wyjsc hihihii niby napisalam wsio .. ale czy dobrze to sie okaze pozniej .. w srode mam ustny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 19, 2009 ty masz chody u nauczyciela więc na pewno będzie good ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2009 hahahah chodyy jasnee .. on nawet tego nie sprawdza sam :P niestetyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 19, 2009 Izunia Pestka polowa juz za Toba:) ja jutro sie dowiem jak swoj egzamin nabazgralam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 19, 2009 ech tyle osob trzymalo kciuki ze musi byc dobrze :) zdacie babuszki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 19, 2009 Izunia zaliczycie kujonki ;) mówię dobranoc i idę robić kartkę :) babciowo-dziadkowe wykonane przez dzieci i zapakowane , jutro polecą :) kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 dzien dobry :) Pestka bedzie gicior :D Hugo hahahaha agentka jestes :D Izunia na to przybij piatke, u mnie na dworze to samo co u Ciebie :o Eternity pracusiu! :) hihih ale wiem jak to jest ;) Ja wlasnie znalazlam sobie nawe zajecie :D Dzis wysle Wam fotke moich pierwszych \"probnych\" egzemplarzy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pestka, Hugo :) no to wyslalam Wam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 na mnie juz czas do pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=jXQrj1mIY9Q :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Euforkato ja juz ide na @ uwielbiam grac w paletki-tak jak oni graju-ich szybkosc i refleks-nigdy im nie dorownam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Euforka juz odp:)jestem pelna podziwu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 wszystkim:) to ja też idę luknąć na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 i dziękuję za ziółka fatumowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 20, 2009 :) na @ odpisane :) nie wyspałam się za bardzo , poszłam spać po pierwszej ale kartkę zrobiłam :) (nie że tak długo ją robiłam tylko najpierw robiłam coś innego i się \"obudziłam\" że czas leci i trzeba się zabrać ) idę po kawę bo jeszcze nie miałam okazji - wysyłałam dzieci do szkoły i przegrywam płytkę dla babć i dziadków i robiłam zdjęcia kartki i normalnie wszystko na raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Izunia:) Eternity:) musze prasowac -a tak nie lubie tego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Hugo :) prasowanie też mam :o ale to już popołudniu/wieczorem sobie zrobię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Eternity Hugolina a mnie normalnie nosi trafia mnie jak patrzę na mój dom,wszędzie ten piach przyniesiony z dworu,na parkiecie popielate odciski psich łap,a kurz to osiada przez to w tempie ekspresowym - chyba powinnam co godzinę go ścierać wrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 wypowiedziałam wojnę ;) wwszystkie podłogi przeleciałam na mokro,a dywany turbo szczotką,już zaczęłam tez walkę z kurzem .........jak skończę to się będę napawać tą czystością aż do........godziny 15!!! :P a dlaczego do 15? bo wtedy trzeba psa wyprowadzić i można od początku z podłogą zaczynać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Izunia wspolczuje:O u mnie jest slonko i po zimie ni sladu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 u mnie w dzień roztopy czyt. na ulicach i chidnikach mokro i ten piasek,którym sypali wieczorem to elegancko zamarza,rano szklanka,a potem apiat mokro i ten piach.....do tego zapowiadają deszcze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ja mam to samo i jeszcze z buta na obcasach do pracy chodze.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ahhaha jebne zaraz patrzcie hahhaha ... na 6 osobe od gory hahah to moj nauczyciel buehehheh .. ooo czego sie uczyl hahahahah http://www.filolog.uni.lodz.pl/kwjp/wspolczesna_leksyka_1_spis_tresci.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 witam u nas slinko, na plusie ze 3 stopnie w cieniu i snieg sie roztapia pomalu blaszka chomik w nocy uciekl z akwarium....boziu jak on to zrobil ptzecie ono wysokie :O Znajomość polskich wulgaryzmów....hahaha pestka tes Kris jest niezly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 20, 2009 bueheheheh no leje z niego ... tzmu nawet spadaj to dla niego brzydkie slowo .. hahha czesto mowil ze nie mozna sie wyrazac , ma byc pelna kultura hahahahahha ... ale numer hhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach