Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Pudełko a masz barchany??? chcę je zobaczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 nuuuuuuuuuuu skund pudelko, ewentualnie barchany pod spod a na wierzch ..................hmmmm ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 rany! na narty mam cieple kalesony:P a pod spod sexy koronki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 a cie pierdole drugi raz tego wieczoru fatum sie trafilo ,jak slepej kurze ziarno :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ciastek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Ciastek Pudełko ale zielone buty to ja też mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no wlasnie Izunia czerwono-czarno jak najbardziej pasuje,pestki Tobie by pasilo,diable Ty :p pudelko szalej szalej abys tylko z tych barchanow sopli nie zrobila na tym sniegu i mrozie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 hahahaah ciastek dobre to ahahhaah gole baby , gimnastykowac buehehehehe niezle niezle ahahaha cuda robila hihiihih przez ten canal + hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 kurwa cos mnie tu literki nie pasuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 pestka a o co kaman,bo nie wiem, jaki canal +?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no jo ale ja nie lubie miec tak cos z chuja sowizdrzal... wsio musi byc pod kolor ... wiesz ze ja sie w oczy nie lubie rzucac .. jakbym jebla czerwony plaszcz to kuwa kazdy by sie gapil na mnie bhihihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz zatrybilam,no durnowata ja buhahahahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 jezuuuuuuuuuu chodzi wogole o polaczenie czerwono-czarnego :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 rwa jak co poslalas na poczte kazalas sluchac do konca ateraz nei wiesz o co biega??? o mammoo gdzie ty masz glowee?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 wiesz niby mi pasuje .. niby i w moim zodiaku pisze ze czerwien .. podoba mi sie .. ale ja go tak nie trawie hihihiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 miedzy nogami noooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 to najlepiej szary worek pokutny....nie będziesz się w oczy rzucać :P jak się mają na co patrzyć to niech się patrzą!!! laska z ciebie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 zrób francuza , zrób francuza :D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahaahhha jebłam :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 cos sie zagadalam i zapomnialam co mialam napisac:P skleroza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 rany kto ma robic francuza:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Izunia o ja cie pierdole, masz racje no,mnie tam tumiwisizm,mnie ma pasic a nie jakiemus patafianowi z ulicy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Ciastek Pudełko co rany ?! co rany ?! :p to ja się tu martwię coby Ci tyłek z zimna nie odpadł i zero wdzięczności :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 jesuuuuuuuuuuuuu milosc francuska??????????????????? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 aaaaa chyba chodzi o cos z maila to ja nie wiem ide sie czegos napic paaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 hahaha pani z canal+ ma zrobić :D:D:D:D:D:D:D albo mąż ma oglądać gołe baby w tv żeby nie chciał francuza :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 bueheheheeheheh jaa tam wole swoj czarny plaszczyk hihih nie worki :P , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 :D:D:D :p,idu i ja chyba,we wyro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 eternity:D nie odpadnie:D no a w razie czego jakiegos przystojniaka poprosze o rozgrzewke:P swoja droga moj mąż dziś zgolił brodę bez sensu wygląda:( do tego przed swietam go napadli i do dziś jest spuchnięty:( i mnie nie slucha zeby pojsc do lekarza a ja go nie zapisze bo nie:P stary jest , sam moze sie zapisac:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 moze jaki franc sie trafi na nockie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Pestka zacznij od czerwonej koszulki , bluzki , przyzwyczaisz się i potem wskoczysz w czerwony płaszczyk :) ja kiedyś też nie nosiłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach