Ciastek 0 Napisano Styczeń 25, 2009 euforka a chocby dzis :p tylko materace brac ze soba :D:D a gdzie pestka??????? moja mala kaszle i smarka, a mnie tez juz cos kreci w nosie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 25, 2009 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 25, 2009 hugolina Senseo to nie zakup hehehe,raczej okazja sie natrafila za groszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doslownie ;-) ooo pestkowa wstala :p, aaaaaapsiiiiiiiiiiiiiiiiiiik kufffa no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 25, 2009 euforka odpal gygy coooooooo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 25, 2009 czy wy musicie az tyle napierniczyc co??????? kiedy czlowiek ma to wsio nadrobic a?????????????????????????????, stronkowe, limitowe itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2009 bry i ode mnie :) Pestka Mindy czytaj , nie marudź :P szaro za oknem też mam Ciastek to ja pakuję materac swój (dwuosobowy ;) ) i lecem :D Martoszka na lepszy humor kurczaka z jabłkami nie robiłam - kiedyś robiłam z miodem i po tym razie już za bardzo nie eksperymentuję Ciastek lecznicze i zdrowiejcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 25, 2009 yhyhyyy no wstala ;P co tam slychowac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Pestka Euforka hihi no pomylilo mi sie hihi Wybywam z domku-slonko mam:D Ciastek na wyzdrowienie dla Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 25, 2009 mnie rozklada na czynniki pierwsze, smarki, leb i zimno mi bleeeeeeeee a ja slonka nie mam, zimny wiater pizga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 25, 2009 jo ide na solarke dzis .. a co sie troche odchamie hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 haha nie robilam kurczaka posypalam przyprawami i czeka na jutro moja malza zamowila bebab,hamburgery dzieciom i mi salatke z kurakiem hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 25, 2009 umieraaaaaaaaaaaaaaaam, normalnie zaraz sobie nochala utne ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 uuuj ciastek aby ci nie odpadl i zeby szybko ci przeszlo te chorobsko:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Ciastekbierz jakies tabletki i do lozka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2009 oj na solarke tez bym poszla bo blada jak maka jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 hih Ciastek no odpalilam ale troche pozno ;) a ja dzis bylam na wycieczce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 oczywiscie wszystkie drewienka oszlifowane :D palce mnie bola :o ale to nic :) wazne, ze zadanie wykonane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 sa takie gladkie, ze mozna po nich jezykiem jezdzic :P:D heheh jakby co to nie probowalam :P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Pestka :) Tez bym poszla na solarium ale musze jeszcze poczekac troche.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 ide spac! dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 25, 2009 u mnie dzis dzien kina domowego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 26, 2009 a teraz idem spac ....dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 26, 2009 :) brr zimno -2 mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 26, 2009 rozebralo nas na dobre, ja pol nocy w pizamie i w swetrze spalam,wzielam spiryne na noc,nos zatkany, starego wzielo nad ranem od 4 tez bluze polarowa nalozyl i pod koldre,dzis rano ja oczy spuchniete,stary nosem ciaga ale pojechal do pracy, choc widzialam ze fatalnie sie czul,poprzedni tydz byl na zwolnieniu wiec mowi nie chce zeby pomysleli ze cos kreci, a ja na 11 sie powloke teraz machnelam nurofen i aspiryne kuzwa nie cierpie chorowac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 26, 2009 a u mnie od jutra znowu przymrozki :( Ciastek na zdrowko! ja dzis w radiu rano slyszalam, ze jakas epidemia grypy sie zrobila u nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 26, 2009 Ciastek a mala zdrowa? oby szybko przeszlo Euforka:) u nas juz sa przymrozki:Ochociaz slonko swieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 26, 2009 hugo to od malej sie zaczelo, bo ona od piatku smarkala i prychala,daje jej syrop na kaszel, witaminy i lepiej juz jej,teraz nasza kolej hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 26, 2009 wszystkim:) a ja mam mgłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 26, 2009 witam wszystkim schorowanym ja tez z malym bylam u l;ekarza bo nadal kaszle ale ona stwierdzila ze u niego to od reflukxu zoladkowego moze byc bo kiedys robilam badania jak byl mamy i mial go....moglo nawrocic sie ja odrazu tez wzielam swoją karte bo ciagle mnie wątroba nawala[kiedys mialam zoltaczke]ale ona stwierdzila ze to raczej zoladek i dala na to leki....zobaczymy wiec i ja nie odbiegam od normy z chorobami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach