Izunia 30 0 Napisano Luty 4, 2009 Pestka bo kobieta to osobnik alfa w stadzie,reszta ma sie słuchać ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 4, 2009 hahah dobra i jedno i drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 MartoszkaCiastek za poprzednia Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 to co ja na jakims biegunie mieszkam czy jak:P w calej Belgii to akurat u mnie musial ten snieg spasc:O najgorsze ze nie topnieje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 hehe Ciastek to sie masz z tym malzem:D jak nic musisz kibel na noc na klucz zamykac;) Ja stosuje metode Pestki hihi to ja jestem ta niegrzeczna hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 Kota tez da sie wychowac-moj nauczony ze ma sie zalatwiac na dworze a nie w domu ! wie o jakiej porze dostaje jedzenie i czeka juz zawsze pod szafka hihi Nauczyl sie ze nie moze spac na lozku-ale za to spi na kanapie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 4, 2009 hehe to moje zwierzaki jakies poszkodowane chomik nie moze spac ani na lozku ani na kanapie,tylko w swoich 4 sciankach pies zas tez nie ma przywilei bo biega se luzem i ma na podworku swoje schronienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 no w pizdu znow snieg zaczal padac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 4, 2009 ale mi kafe muli straszliwie...... mój pies też wie,że na łóżko i kanapę nie wolno.........ale gdy zostaje sama w domu i pańskiego oka nie ma to.......kanapa najlepsza dla afgańskiej doopki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 4, 2009 Martoszka dzięki za zioło a na facetów to na każdego co innego - tylko jeszcze zależy jak zdefiniujemy słowo \"grzeczny\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 heh no tyz prawda-grzeczny to taki by mi sie nie narazal hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 4, 2009 hehehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 4, 2009 obchodzi sie dzis ze mna jak z surowym jajkiem heheh bo wie czym grozi jak mi pioruny z oczu strzelaja;) hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2009 kurde wiecie co odkad mam tego laptopa mam taki syf ... okolo 22 filmow sie placze po pulpicie w tym 40 innych ikon , roznosci takie jak facebook netlog i chuj wie co jszcze wyjebalam w pizdu .. ilez to sie czasu traci zeby choc zajrzec tam a co mowic odpisac komus czy co?? a jeszcze jakies znajomosci zawierac to juz calkiem.. pisza tylko zboki co pojebac chca i tyle hihihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 4, 2009 mojego zahaczył już mały piorunek ;) będzie mnie denerwował :P pojebać chcą powiadasz ? hahahaha no masz rację - tysiąc pięćset kont wszędzie niepotrzebne - chyba że ktoś lubi ;) a na lapku porządek zrób ! jakbym swojego T pulpit widziała hahah ostatnio usiadł do mojego bo coś na swoim nie mógł zrobić spod visty to pierwsze co usłyszał że ma bałaganu nie narobić :P a jak on powiedział że musi sobie coś u mnie zapisać to normalnie w sekundę byłam obok i sama mu folder zakładałam żeby było \"po mojemu\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2009 puk puk :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 4, 2009 a ja se horrora na kompie ogladalam :p brrr zimno jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 buahahaha to jakbym widziala siebie Eternity :D:D:D K jak tylko siada do mojego to tez mowie, ze ma mi nie smiecic :D na pulpicie mam tylko 2 ikony :D K np jak otwiera przegladarke to ma chyba z 20 okien u siebie otwartych .. tez tego nie lubie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 Eternity lap Martoszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 gosciu z salonu jeszcze nie dzwonil kurde noooo moze ten co chce sprzedac sie rozmyslil :( ja chce miec juz auto a wiecie co dzis oddalam buty do szewca bede czekac TYDZIEN :o czujecie? szok normalnie hehe nie wiem w czym ja bede do pracy biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 K wyjedza na 2 dni, pozniej wraca i znowu jedzie i w sumie nie bedzie go do czwartku wiec i z buta bede wracac z pracy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 Ciastek a co za horrora ogladasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 jeszcze 30 min i koniec roboty na dzis ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 ja wczoraj przespalam 95% filmu - dzien w ktorym zatrzymala sie ziemia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 4, 2009 hehehe Euforka mój chyba obejrzał z tego filmu tyle samo co Ty :D Ciastek - gadaj właśnie co za horror :) dzięki za ziele Euforka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 4, 2009 trzymam kciuki żeby zadzwonili w sprawie auta :) dzień się jeszcze nie skończył ;) z butami nieciekawie że tyle czekania ale na pewno masz inne :) dopóki szłam do szkoły to myślałam że tak bardziej wiosennie jest - słońce świeci ,ptaszki się rozśpiewały ale już na placu szkolnym zmarzłam w ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 ech no czuje, ze nie zadzwonia juz :( gosciu mowil, ze musza jeszcze ustalic cene itd i ze ten co sprzedaje bedzie kupowal u nich inny wiec moze czekaja na tego innego? ech sama juz nie wiem i sie pocieszam Eternity czyli tak samo go zainteresowal film :D:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 rzecz w tym, ze innych kozakow nie posiadam.. no dobra pomijam biale co kupilam i ani razu nie zalozylam :P :D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2009 oglaszam, ze ide sie pakowac i uciekam do domu do pozniej! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 4, 2009 The Abandoned (Porzuceni) w sumie trzyma w napieciu,ale troche pokrecony,ale nie zanudzil mnie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach