pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 hahahahha albo 2 balwaniatka ahahahahaahhahhahhahahaha no gg dzis se pochwalam ale i se przechlapalo z tym znikaniem w najlepszej chwili .. ale moze tak mialo byc?? eternityy ja chce foteeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 no mogą być i dwa bałwaniątka,jak one się tak szybko rozmnażają.....wszak rano był tylko jeden trzykulkowy ;) a to odnośnie kul ?;) http://wiadomosci.onet.pl/1911061,12,najwiekszy_biust_swiata_padl_rekord_guinessa,item.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Izunia ;) też :D hahah odnośnie kul ? :D a z tą laską wczoraj program był - oglądałam koncówkę ależ jej musi być ciężko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 trzykulkowy bałwan to i zmajstruje coś przez noc ;):D tylko niech się mnie potem do domu nie pchają bo nie będę karmić ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 przypomniało mi się- zapytałam dziecka z czego oczy że takie niebieskie na tym pierwszym bałwanie , z klamerek do bielizny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 dziękuję eeee z wykarmieniem nie powinno być problemu - kostki lodu powinny wystarczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 z klamerek....znaczy wiesz gdzie ich szukać na wiosnę hihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 nic nie robilam, jak mnie nie bylo :p lenia mam, a przez ta pogode to bym spac poszla :p zoladek mnie cos sciska znowu,znowu jakis wirus dopadl,trza zalac chyba robaka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 Mindy zyje, pisala do mnie na @-dziekowala za zaproszenie,wiec dala znak czlowieka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 no tak, najpierw darly sie zebym wlazla, a jak wlazlam to zadnej ni mo,pestka pewnie oklad z mlodych cyckow dla starego robi,Izunia cos tam cos tam :D:D a reszta gdzie ......:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 opanują mi lodówę te bałwany ;):D Ciastek jezdem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 niooooo kto pije i pali ten nie ma robali ;) raz na jakiś czas trzeba się zdezynfekować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 odkazic buhahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 jak zwał tak zwał - wiadomo o co kaman :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 no eternity i bedzie tak: otwierasz lodowke a tam...............balwan,idziesz do sracza a tam .......balwania kupa.............:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 taaaaaaa żeby to chociaż do kibla poszło a nie narobiło do pudełka po lodach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 oj tam do pudelka, predzej pod siebie nawali i kaluze zrobi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 hehehe wolę ścierać kałuże :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 szukam pomysla na prezent dla malej na komunie ,przyjmuje propozycje:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 5, 2009 to ja ide na swoj horror w tv ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 nie stary szuflady sklejal u Gabi no wiecie co .. mowi ze ma tyle majtek ze w 3 szufladach sie dna pozapadaly bueheehheeh .. sciema no Mindy tez pisala do mnie ona toschudla 6 kilo , dupaka wygrzewa na solarce , zazywa pewnie kapieli z babelkam .. takiej to dobrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 prezent powiadasz?? no chyba taki jaki ona chce ... bo przeciez nie kupisz jej czegos dla siebie.. pewnie wiesz co tam jej sie podoba co se uwidziala ostatnio :) ty mi lepiej powiedz co ja mam kupic:P chyba ze kasiore dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 eeeee bąbelki da się załatwić - jakaś fasolka na obiad ;):D Pestka u moich jest podobnie - jak chowają sobie rzeczy to za mocno upychają Ciastek w prezentach nie jestem dobra - patrzaj co ma już z \"tradycyjnych\" prezentów i co można jej dokupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 6 kilo !!! a ja właśnie pochłaniam sausage rolls :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 nic nie mow ja leze i zdycham .. ale nie wiem czy od jedzenia czy grypa od starego przelazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 od tygodnia zasypiam jak tylko zamkne oczy ,ziewam juz o 17 nie wiem co jest .. a ciastek poszla pewnie na M jak bigos hahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 jestem! chwila nieuwagi i już mój się przysiadł do kompa....musiała pogonic,w końcu swego ma więc czego u mnie chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Luty 5, 2009 rany!!!! 10 stron naprodukować w ciągu jednego dnia :O szok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka aby nie złapało ! kuruj się - jakiś rutinoscorbin albo wit c dużo z tą chwilą nieuwagi i facetem kojarzy mi się jedno , gdzieś przeczytane : \'facet jest jak samochód-chwila nieuwagi i już jesteś pod nim\' ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Emmi my zawsze znajdziemy temat na natrzaskanie stronek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach