pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 to adoptowany skrót od znajomej starość , k...wa, starość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 aaaaaaa dobre ! panie , dobre !!! hahahahah a btw - nie pierdol Pudełko ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 dresy kontra krawaty ? no mój może i nie nosi za często krawata aaleeeeee ! nikt wieczorem nie podaje mu portfela na kiju ze strachu ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Pudełko a ja myślałam że sks to taki zakamuflowany seks ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity normalnie leję z tego podawania portfela!! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 hehehe dobre z tym skrotem :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 Izunia też dobre ! galopujący na dodatek :D podczytałam deko jeszcze ;) u dentysty to z córą ja mam za 2tygodnie termin wstydziła się powiedzieć że za stara na naklejkę w nagrodę :D ale niech będzie że to dla młodszej siostry ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 no co ??? :P nie widywałaś czasami takich typów że ze strachu podałabyś pormonetkę, na kiju żeby za blisko nie podejść i to zanim zdąży okiem mrugnąć ? się zdarzają:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 zawsze może od mamy dostać nagrodę za dzielność u dentysty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 owszem,zdarzają się takie typy........ale ja nie w ich guście i obchodzimy się z daleka :P jeszcze nigdy takiemu portfela nie podawałam.......i nie będę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 buehehehehhe no dobre :D ja to bym nawet nie spojrzala na niego a co mowic cos podac ahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 porTmonetkę :P zanim się jakaś polonistka przyczepi :P młodej to za dzielność muszę od razu jakiś prezent ;) dostała ostatnio kaskę bo zasłużyła to kupiła mamie wisiorek z literką E chyba że dostanie kaskę ale z zastrzeżeniem że ma wydać na siebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 niech bedzie portfel:P łatwiejsze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 ale ja tylko \"zjadłam\" T ,nie dlatego że trudne a kiedyś spotkałam się z określeniem \"pularys\" aż muszę sprawdzić czy to prawdziwe słowo hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity Pudelko hihi sks-ale Ciebie to sie raczej nie tyczy ! Eternity hahahaha tez dzis sypiesz tekstami-ja tez bym takiemu nic nie podala:Pa nawet do takiego sie nie zblizala hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 moj pod krawatem nie chodzi ale w tych nieszczesnych koszulach co pozniej musze prasowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 gg mi zdechlo:O i czuje ze zaczyna mnie cos brac-glowa mi peka ,smarkam ,kicham chyba od malej zlapalam Eternity a ta moja chinszczyzna oznaczala you are always welcom:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Hugolina to polskie forum!!! pisz po polsku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 moje gg działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 oj trzeba inny jezyk szlifowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 dzięks za sałatę :) oj no domyślałam się ;) sprawdziłam pularysa - to z gwary jest , z okolic Krakowa -to już nawet wiem gdzie słyszałam ,od kogoś z rodzinki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 Hugo lecznicze tak na wszelki W moje gg też świruje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity bos Ty domsylna i inteligentna i nawet umiesz czytac miedzy wierszami:D hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity dziekizapale z chcecia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 to masz jeszcze sałatę bo ma wit C :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 no taka ze mnie bestyja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 oj bestyja.....ale na co dzień łagodna jak baranek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 ale jak trzeba to czarna owca ze mnie wyłazi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 oj czarny kolor jest zawsze trendy:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 hahahahahahahahahaha http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3990471&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach