euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 Pestka trzymam kciuki za test :) K juz w drodze, za jakies 3-4h bedzie na miejcu :) a ja zaraz ide bawic sie swoimi pedzlami (bez skojarzen prosze) :P i farbkami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Mindy wpadla i wypadla;) Ciastek heheh jeszcze troche musisz przegrywac z ksiezniczkami hihi mala pewnie dzis chcetnie do lozka pojdzie:) Pestka ja tyz trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 chodniki teraz sie myja:Pbo deszcz znow pada:O dobrze ze zdazylam przed deszczem do domu wrocic hihi ja dopiero sie za objad zabieram-dzis gulasz i frytki -wiem malo zdrowe ale jakie smaczne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 buahhahaha ta euforka lec sie pobaw pedzelkami :p hugo no ciekawa jestem jak to dzis bedzie wieczorkiem z tym lozkiem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 gulasz i frytki???????? ja mam tez gulasz ale z ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Euforka hihi pedzelki powiadasz ;) pobawisz sie z K jak wroci;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 o jesuuuuuuu hugo buahhahaha,euforka sorki ale musze to napisac bo od razu na mysl mi przyszlo jak hugo napisala ze pobawisz sie z K a ja dopisze: jego pedzelkiem :p hehehehe (sie nie obraz,wiesz ze ja zbereza no);-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 zboczuchy :P Euforka dzięki i dla Ciebie ewentualnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 zbreznice stare :P:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 na gulasz już mi jęzor wisi :P deszcz u mnie też pada :o stary poszedł na spotkanie z nauczycielką - mieliśmy iść razem ale przeważnie na parents evening miał na popołudniu i śmigałam sama ,to teraz jego kolej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 hehehe:D Ciastek baa najlepszy gulasz z frytkami:D ale strasznie kaloryczny:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 dzieki za ziolo salatkowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 kaloryczny - odezwała się najgrubsza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity heheh musi byc po rowno:D u malej w szkole robia VIP disco dla rodzicow hahahahaha po raz pierwszy cos takiego organizuja i to kolo mnie w sali w parku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Euforka heheh ta co gruba sie odezwala ! hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 ta wlasnie, grubas jeden :p euforka lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity to my z Ciastek podzielimy sie z Wami gulaszem hihi coby nikomu jezyk nie wisial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 z Ciastkiem mialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 no to dawać !!! póki starego nie ma to ja jedną małą porcję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 ja moge sie podzielic,u mnie zostanie na bank,bo mala spaghetti jadla :p a wyszedl mi caly garnuszek tego gulaszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity czeka hihi dopiero robie Wiecie ze u mnie dopiero sie pomalu ciemno zaczyna robic:) fajno dzien coraz dluzszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Ciastek sama sos do gulaszu robisz czy kupujesz z torebki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 mata :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 ummmmmm glodna jestem a jestem po obiedzie zaznaczam :o no ale jak tu nie jesc jak wszyscy do okola o jedzeniu?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 ja robie sama, jak mnie mama nauczyla hehehe, najpierw gotuje kawalki miesa z vegeta dodaje warzywa (dzis marchew) a na patelni na oleju mieszam deko maki i dodaje potem to do gara z miesem musze kiedys wyprobowac te z torebek Winiary lub Knorra,prawdopodobnie sa smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 biore jedna porcje! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 ale musze zaopatrzyc sie w piekarnik bo czasem sa fajne przepisy z sosami a trzeba w piekarniku, mam nawet taki upatrzony piekarnik w polaczeniu z mikrofalowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 hahah jak przeczytalam zasmazka to mi sie OTTO przyomnialo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 tez to pamietam hehehe a zapomnialam [ruraciag z kremem ]:p :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach