hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 zdjecie straszne ! brr biedna:( ide sobie skoro Was niema:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 a u mnie ciut nie wiosna dzieciaki w krotkich rekawach i bez czapek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 Gabi zadowolona wrocila .. hahahahaa mowi ze jej chlopak byl przebrany za wampira i ze ona czula sie jak Bella z filmu hahahaha ... myslalam ze sie zleje hihihihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 20, 2009 hihih no niezle :D a co tu takie puchy? u mnie tez masakrycznie bialo, cala noc chyba sypalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 20, 2009 i nudddddddddddddziiiiiiiiiii mi sie z checia poszlabym do domu :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 mi tez sie z lekka nudziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FXnT5NnHYEQ pamietacie ta opiosenke:) nadal jest fajowaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=H1X4Gsdm0Ro&feature=related albo ta hihiihi supciooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 ale to byly czasy hihihiihih dyskoteki w szkole przy Music Instructor :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DLQqm8MDlns&feature=related :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 a mi się wędzonej makreli zachciało...popiłampiwem i teraz umieram z przejedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 Pestka czy mi się zdaje czy ty napisałaś,że dzieciaki w krótkich rękawkach i bez czapek??!! po dworze tak chodzą?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 fajnie sobie przypomnieć stare piosenki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 20, 2009 a ja nie wiem czy sie nudze:P powinnam robic obiad a ja sie obijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 nie nei zdaje ci sie .. no tak dzis odbilo niektorym ... Gabi byla bez czapy tylko .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 20, 2009 komu sie nudzi :p, to moze np jutro wpasc do mnie i posprzatac hehehehe:p ewentualnie poprasowac tez ;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 nic chujutki hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 ni mialo byc :D oblukalam losty ..; no kuwa ze one takie krotkieeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 20, 2009 buhahahahaah pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 pogralam se w bimbo ihihh ... kuwa kasy juz mi brakkkkkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 jak jeszcze kupie jej jakies szmaty to nie bedzie miala co jesc hihihihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 20, 2009 ja sie nudze ale nie bede nikomu sprzątac:P ani prasowac:P juz wole sie nudzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 to wtedy nie będzie musiała stosować pigułek odchudzających ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 20, 2009 rany kto tabletki?:P dzis jestem zacofana :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 Pudełko sorry,jak pisałam posta to nie widziałam twojego wpisu to było do bimbo Pestki - taka gra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 hehhe tam nie ma pigulek, ale zdychnac z glodu moze haahhha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 20, 2009 hahaha a ja już myslałam że mogę się odchudzić:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 no a diet pill to niby co innego jak nie pigułki odchudzajace? Pudełko jeszcze można operacje plastyczną sobie trzasnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 ja w ramach odchudzania idę napić się czeronego wina dobrej nocki i kosmatych!!!!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 20, 2009 rozwalilam glowe :o mam pol czola zaklejonego plastrem tak sie koncza wyglupy na sniegu.. wizyta w szpitalu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach