eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 na razie się wyżywam z muzyką się znalazł kabel do amplitunera i lapka sobie podłączyłam i daję czadu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2009 najpierw tą marzannę trzeba zrobić :P ja dziś cicho muzyke puszczam....głowa mi pęka od hałasu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 matko ! dopiero doczytałam o plackach ! coś nie tak z oczami mam albo od wkurwa za szybko posty przewinęłam ostatnio miałam ochotę ale lenistwo zwyciężyło - nie chciało mi się ziemniaków ucierać :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2009 ja nie ucieram ;) kupuję półfabrykaty czyli placki w saszetce knorra,tam jest susz z ziemniaków,dodajesz wodę,jajko,czekasz 15 min i już smażysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 6, 2009 no ladnie wlasnie wrocilam z poczty i jak szlam to poczulam zapach plackow ziemniaczanych a tu Izunia czestuje plackami :D nieźle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 aaaaaaa takie czary :D kurczę muszę zapytać czy u nas nie ma też jak nie ma to niech sprowadzają !:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2009 i do tego strasznie tanie!! bo coś 4 zł kosztuje taka paczka,pisze,ze niby na 15 placków...ale mi zawsze więcej ich wychodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 jutro sobota to do polskiego sklepu po chleb pojedziemy , od razu się zapytam :) idę coś porobić bo mnie jeszcze od muzyki energia rozpiera i wysiedzieć nie mogę z drugiej strony posiedziałabym bo brzuch mnie boli (@ :o ) ale idę bo Wam namarudzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2009 Eternity możemy sobie ręce podać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 ej co wam tak .. zaraz i mi sie udzieli ..; a placki bym zjadla .. chyba pojde narobic 1000 lat nie jadlam hihihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 zrobiłam kartkę ale zobaczycie dopiero jak wyślę i dojdzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 muszę się za wielkanocne brać !!!!!!! bo mnie Boże Narodzenie zastanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 a najśmieszniejsze jest to że ...... NIE MAM NA NIE POMYSŁU !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 idę się wytapetować przy @ wyskoczyło mi kilka niepożądanych "gości" - trzeba się jakoś ludziom na oczy pokazać w miarę normalnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zachcialo mi sie kuwa plakow .. paznkcie mam starkowane .. z 2 palcow leci krew ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=39KaKV8d0QA macie smieszn piosenka hhahahahaa .. moze wam humor poprawi hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2009 no i właśnie dlatego ja robię placki z proszku :P a piosenke znam,całe lato leciała w radio :D nieżle gościu wyciąda taki cieniutki głosik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 nie no ja z proszku nie robie bo tu pewnie nawet ni ma .. piure jest nalesniki tez ale plackow niet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2009 knorr też robi purre...poszukaj,powinny obok być w sklepie,nawet opakowanie podobne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 oj ja tak szukam jak i twrogu .. niby jest nale ja go nie moge znalezc .. znaczy twarogopodobne cos hihii jesooo plce mnie pieka .. a placki juz prawie zezerliiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 6, 2009 a wlasnie po to sa machiny do tarkowania ziemniakow :p coby palcow nie potarkowac wiecie co mnie odjebalo dzis jak nic,nie dosc ze posprzatala to glazure pomyla w kiblu i kuchni i szafki na zewnatrz umyla ;-) no durnowata ja eternity co do kartek na Wielkanoc,mi w oko wpadly te z Waszego bloga scraftowe czy jakus tak (macie tam kilka \"zaprzyjaznionych\"innych blogow) bardzo fajne a wlasnie kartka doszla ,dzieki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 ciastek sanepidu sie spodziewasz?? eternity .. wystajace jaja kurczaki itp hihi ... bazieeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Ciastek Pestkana palce Moj tez dostal 300 euro wiecej wyplaty-wiec to dotyczy chyba calej Belgii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 jaja męskie ? :P hahah Ciastek dobrze że dojszła :) ja myślałam,że na swojego wkurwa będę właśnie latać i sprzątać bo kiedyś tak miałam że mnie brało na układanie , przekładanie ,pucowanie żeby trochę pary uszło ale dziś nieeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 mam wkurw niewiem dlaczego ale mam ochote cos rozwalic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 doczytałam z deka poprzednią stronę Pestka sieroto na okłady na palce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Mnie w poniedzialek wzielo na sprzatanie-zostaly tylko porzadki w szafie,nawet okna pomylam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 curwa a u nas nie dopłacają mendy :( Hugolina to się musimy spotkać i zalać wkurwa ;) będzie bezpieczniej niż coś rozwalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Eternity to wbijaj do mnie:D na dole mam sklepwiec % nie zabraknie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 ide na Wii z mala pograc-to sie troche wyzyje:D wezme boks i bede walic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach