eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2009 a to w tym kierunku - starsi też wybrali miejsce nie zadymione :) marchewkę to ja będę sama ucierać (nawet nie wiem gdzie by tu kupić taką świeżą gotową, w Pl kupowałam w "moim" sklepiku z baru sałatkowego) i dzięki za przypomnienie o radio :) jakoś tak cicho a idę robić tę kartkę bo mnie natchnienie dopadło i trochę muzyczki się przyda a będzie trochę głośniej bo sąsiadka z rana nadawała - teraz ja ponadaję jej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 za 2 tygodnie jest koniec karnawalu i zawsze na koncu jest u mnie-troche inaczej bo zawsze w nocy znalazlam filmik z zeszlego roku-jest tam wiecej jakby ktos chcial poogladac http://www.youtube.com/watch?v=aON4VHgeP40&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 i jeszcze jeden hihi http://www.youtube.com/watch?v=nfhhcd81oFg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 9, 2009 melduje sie :p ja dzis na obiad mam cos smacznego ;-)- golabki, nie ja robilam wczoraj jak bylismy u znajomych ona narobila garrrrrrrrrrrrr golabkow wiec i nam wpadlo na dzis :p kurde wpienilam sie sciagnelam Nienarodzonego,napisy mam a na plyte mi sie nie nagrywaja 3 plyty wywalilam bo bez napisow,chyba na kompie musze obejrzec :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 a mnie od paru dni leb tak napitala ze hej .. dzizys chyba przez ta zmiane pgody .. dzis w nocy byla u nas burza .. uwaga SNIEZNA hihi .. niezle no :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 a u mnie znajoma tak ma ochote na golabki ze w niedziele chyba przyjedzie i bedziemy razem robic hahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 Ciastek:) Pestka burza sniezna?loo mamo ja juz wiecej sniegu nie chce:P U mnie przed domem na drodze dla rowerow czyszcza cos w kanale-przejsc nawet niema jak Ciekawe co sie tam zatkalo ze do tej pory siedza-a zaczeli jakos kolo 7 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 Golabka tez bym zjadla ale robic sie nie chce hihi poczekam juz na mloda kapuste-wtedy jakos sie szybciej robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 teraz 13 wypada w piatek hahah trzeba w jakiegos lotka zagrac-albo z domu nie wychodzic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 Cos sie ciemno za oknem zrobilo:Ojakby mial snieg padac gdzie jestescie? nie bede sama do siebie pisac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2009 jezdem :) ale bym sobie zjadła gołąbków !!! nie chce mi się robić to wyślę starego do polskiego sklepu po gotowe ;) pranie wisi w domu to teraz słońce za oknem a wcześniej lało porządnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2009 ale chyba zaraz zniknę znów :P na pocztę przecież muszę iść ! pewnie jak polezę to znów będzie lało :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 no i leje u mnie:O dobrze ze sniegiem nie sypie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 9, 2009 u mnie sucho na razie,troche wicher wieje :p i pewnie zimno mialam chetke ten film obejrzec i nawet na kompie nie moge,nie moge napisow uruchomic z filmem co za blaszka no, R bedzie musial pokombinowac ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 no !u mnie tyz wieje jak kurczybyk :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2009 dojszłam sucha na pocztę i z powrotem Pestkowa pilnuj listonosza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2009 a na obiad zmiana planów - będzie zupa :P zimno , pizga po rękach ale Angolom ciepło - w sweterkach pomykają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 9, 2009 Wy o obiadkach a ja dziś pierwszy dzień na diecie:( miało być lekko a umieram z głodu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 Chłopak odprowadza swoją dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj?! Jesteś nienormalny. - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko \"laska\", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził... - No dawaj nie bądź taka... - Powiedziałam Ci że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. - Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k**wa 3 rano! :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2009 Pudełko to wybierz taką dietę na której nie będziesz się głodzić ;) dowcip w deszkę :D ostatnio mnie naszło że szkoda że już kobiety nie chodzą w długich sukniach nie mam na myśli jakiejś strojnej bezy w stylu barokowym z perukami ale takich skromniejszych te \"napoleonki\" na przykład ze stanem pod biustem ,zwiewne itd albo coś podobnego jak tutaj http://www.etsy.com/view_listing.php?ref=fp_feat_1&listing_id=13992383 pogięło mnie ???? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 9, 2009 eternity - nie moge bo musi byc szybko;) a jak ja kiece zakladam to mąż zastanawia się co mnie pogięlo;) rzaaaaadko chodze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 9, 2009 witam was :) ja w sukienkach i spodnicach tez zadko chodze :P a na obiad zrobilam dzis Strogonowa....mąż byl zachwycony,mi brzuch pęka a dzieki spojrzaly i powiedzialy ze jadly w szkole i przedszkolu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 ja rzadko chodze .. ale fajne takie suknie :D ino teraz wszyscy sa wygodni .. spodnie na dupe i wsio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 Pudelko Pestka kawal dobry heheh:D Mnie cos telepie i w brzuchu kreci:O a potem jestesmy umowienii w restauracji-wiec dzis juz wiecej nie gotuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 Eternity ja ta ciagle jeansy na doopie mam-a w takiej dlugiej kiecy bym sie zaplatala i buum gleba by byla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 9, 2009 z drugiej strony coraz czesciej kiecki i spodmice ogladam;) mowilam ze sie starzeje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 a ja spadam do szkoly :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 Pestka milej nauki:) Pudelko widzialm na zdjeciu Twoje nogi-chude i zgrabne wiec jak najbardziej kiecki dla Ciebie Ale mnie globus zlapal:P zaraz mi chyba oko z bolu wyskoczy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 9, 2009 Pudełko pochrup sobie , głodna nie będziesz ;) oj tam od razu że się starzejesz że za kieckami się oglądasz , mnie też coś wzięło a wcale taka stara nie jestem ;) może to wiosna ? Hugo na brzuch lecznicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 9, 2009 hugo wspólczuje, ja z globusem w nocy walczylam z soboty na niedziele:( zamiast imprezowac:( moze jakies zimne okłady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach