Ciastek 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 a foty jutro zrobie i posle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 o jobzeszzzzzzzzzzz cyrki jakies ... nieborak .. musisz batmanowi oklad z piersi zrobic ... jak nic powaznego to sie wylize :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 no wyjme z zamrazalnika cycki kury i go nimi pochlastam :p macie jakis dobry przepis na szpinak,aby zjadliwy byl (ble) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ja kupuje gotowy z mocarella :D czasem z marchewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 http://www.sfora.pl/Uwazaj-na-syf-zamiast-soku-wideo-wp3740 povzytajcie se to fuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 ałłłł az mnie zabolalo czolo musialo cholernie bolec :o, wiem cos o tym.. dobrze, ze oko cale! i dobrze, ze nie uderzylo w skron! pewnie teraz R glowa boli Ciastek ,no no zapowiada sie ten twoj stroj calkiem ciekawie :) czekam na fotki a przesylka juz dotarla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 R wyglada jak cyborg z jednym okiem,powieka mu spuchla, reka boli od szczepionki, a mial dzis popracowac,nie ma to jak dobra wymowka u faceta nie :p euforka do mnie jeszcze nie dotarla heheh,bedzie w n-pnym tygodniu pewnie 8-go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 wszystkim:) no faktycznie było o włos od nieszczęścia u twojego \"małża\" Ciastek!całe szczęście,że tylko tak się skończyło,uffffff czekam na te foty!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Euforka gadaj coś Cistkowi wysłała,i to już!! ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 co do szpinaku to ja lubię z sosem śmietanowym i czosnkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 poslalam Wam cosik, nie wystraszyc sie mojej facjaty :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 ju odpisalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 ja też już odpisałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 no to skrytykowaly baby :p byla bluzka ciemny fiolet ale jakas taka mocno marszczona i nie spodobala mi sie, potem widzialam taka pomaranczowa nawet ladna ale za to cena mi sie nie spodobala ;-),jak cos znajde to kupie jeszcze a jak nie to pojde w tej jasnej bo R bedzie mial jasny garnitur wiec nie chce przy nim wygladac jak jakas zmora :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 a Izunia ja na tych fotach w butach na obcasie byla :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 a co o tej sadzicie http://cgi.befr.ebay.be/BF2173-SUPERBE-CHEMISE-COEUR-CROISE-MARQ-LOLA-LIZA-T40_W0QQitemZ190293416169QQihZ009QQcategoryZ80512QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262?_trksid=p1713.m153.l1262 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 no juz za pozno, wlasnie ja kupilam :p,mysle ze bedzie w sam raz do szarego a kolor mi odpowiada ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 kto krytykowal? mi sie poprostu bardziej podoba czarna ... no wybacz ale ten pomarancz to juz calkiem ..... :P mam dzis Mindy mala na noc heheh :D bylismy na karuzeli poszlam na jedna wariacka malo sie nie zrzygalam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 ja poprę Pestkę,ten pomarańcz zostaw na inną okazję a ja dziś kupiłam sobie na święta taka bluzkę co wyglada jak koszulowa biała bluzeczka z krótkim rękawem i kamizelka :) tylko ja to do spódnicy bedę miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 i od razu był komentarz - i na wystawy od razu będziesz miała hehehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 i dokończeniem poprzedniego postu stronkę rozpoczęłam.......:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 mmimoza ale my wszystkie mamy już opracowane swoje kobiece sztuczki ;):D rady nam nie potrzebne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 no nareszcie bo wisiala 2 dnie hehe .. jo do szarego nie pasuja takie kolory ino albo czarny albo bialy .. no ale i tak zrobisz jak uwazasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 dni * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 no zobacze jak bedzie wygladac, widzialam zestaw pomarancz i szary w sklepie i fajnie to wygladalo :p mam jeszcze biala bluzkie przece ;-) ,zreszta czarnej na pewno nie zaloze na komunie jakos mi sie ten zestaw z kelnerem kojarzy hehehe Twierdza na tvp1 idzie ja dzis porzadki w szafkach zrobilam, nie wiem co mnie naszlo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 kelner to ma biala :P .. to po co mierzyla czarna jak nie bedzie jej napewno .. ooo fiolet jeszcze pasuje .; albo taki grafitowy kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 mierzyla zeby zobaczyc jak wyglada nooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 no i ladnie wyglada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 wszystkim:) kończę pić kawę i na charci spacer jadę ciekawi mnie reakcja almy na obcych ludzi i taka ilość psów.......Izzy już wprawiona;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach