Martoszka 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 ciastek,jak rodzinka zostaje to jasne ze zarcie musisz troche przygotowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 no a reraz spadam do lozka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 laski ktora mnie poratuje i ma moze nr tel do pudelka naszego ,kuzwa wywalilam maila od niej z nr telefonu, helpppppppppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 jo ni mam dobijaj sie na GG i na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 albo szukaj w koszu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Pestka jak stary po imprezce ? zadowolniony ? ;) Ciastek nie poratuję bo ni mom - ale szukaj w koszu , jak nie wywaliłaś zbyt dawno i jak kosz się nie opróżnia przy wylogowaniu to może znajdziesz leje u mnie dlatego tak ciężko mi się wstawało :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 jedno slowo wam powiem -pojebane zycie, dobra mam hujowy humor, nie bede i wam psula. nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 za wiele to mi nie mowil .. ino jak to w barze heheheh bylze2 godz Mindy co je???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 no kuzwa ni mom w koszu blaszka no, a Iza ma byc w poniedzialek w Bxl ;-),moze wpadnie na pomysl do mnie sama dryndnie wiecie co zrobilam ,kurwa wziac i w leb pierdyknac tylko chcialam Wam zrobic fote tortu Zuzy bo odebralismy, nie dosc ze nie zrobilam bo baterie padly to jak zamykalam pudelko jedna strona mi w bok tortu wlazla nosz kuzwa mac ,nie glebko ale widac troszke ,trudno juz teraz nie bede tykac tego, ja zawsze cos spierdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 no to nie był za długo i trza było marudzić ? :P Mindy uszy do góry , po deszczu , po burzy zawsze wychodzi słońce :) jak masz ochotę wyrzucić z siebie to wal na gg albo maila - służę wirtualnym ramieniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Ciastek ja bym poleciała do cukierni że to oni spsuli jak pakowali ;) nie no , żarcik ale racja , już lepiej nie ruszaj :P może się jeszcze Pudełko pokaże na topiku to sobie przeczyta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 wszystkim:) u mnie piękne słońce i ciepełko Ciastek trzymam kciuki,aby i u was była jutro taka pogoda!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Ciastek ale to przyjemna robota,rodzinka przyjeżdża.uroczystość Zuzy a tortem się nie przejmuj....tak go ustaw,aby jak najmniej było widać ta rysę i po krzyku ;) zresztą to dzień Zuzy i ona najważniejsza,a nie tort!! :P telefonu do Pudełka ni mam..... Pestka M tylko 2 godzinki na imprezie był? to ty się dłużej martwiłaś niż ona balował :D Mindy mam nadzieję,że to tylko jakiś niegroźny dół z tym nastrojem? trzymam kciuki,aby wszystko się dobrze ułożyło i dobry nastrój powrócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 A u mnie wieje na calego:O Mindyuszy do gory:)sluze gg jakbys chiala pogadac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 no laski, zostalo mi zrobic jedna salatke i wykapac sie, no i obiad jak goscie dojada :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 dajesz czadu cizstek :D ja se wlasnie pomalowalam paznokcie hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 hahaha dawka niderlandzkiego:D http://www.youtube.com/watch?v=aeGhidMsXZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 heheheheh ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 a mnie przeziebienie wzielo,z nosa sie leje ze szok az czerwony....ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 :) PestkaMartoszka na wyzdrowienie Ciastek a to dla corkiz okazji jej dzisiejszego swieta:) Ja swoje tabletki odstawilam:Podkad je bralam to chodzilam jak nacpana:Ociagle mi sie w glowie krecilo i mialam ciemno przed oczami:Ogardlo mam zawalone ze sliny polknac nie moge Mam dosc juz ponad tydzien mnie trzyma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 :) dla dzisiejszej świętującej dziewczynki najlepsze życzenia mam nadzieję że pogoda Wam sprzyja :) dla rannego ptaszka ;) lecznicze zioło widzę też potrzebne - nie dajcie się dziewczyny wirusom i bakcylom ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Hugo a bierzesz coś innego ? może spróbuj pół dawki tego co przepisane , tak całkiem bez leków chyba nie przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 wszystkim słoneczne :) Ciastek dla córy z okazji jej dzisiejszego święta!! mam nadzieję,że pogodę macie tak p[iękną jak dzisiejsza uroczystość!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Pestka zielone dla ciebie Hugolina lecznicze!! a może to aleria jakaś i dlatego masz katar i gardło zawalone od tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Izunia wlasnie te leki ktore odstawilam byly przeciwko alergii ! Dal mi je chyba zapobiegawczo ale je zle znosilam i wyladowaly w smieciach:P na gardlo zaserwuje sobie dzis loda:D Niewiem jak w Bxl ale u mnie jest 18 stopni i slonko swieci:) wiec mam nadzieje ze u Ciastka rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Kataru niemam tylko glowa i gardlo boli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Dzieki za ziolo lecznicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Witam u mnie choroby ciag dalszy :O mamy cieplo ponad 20st. ...nareszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach