pestka-4 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 nie jeszcze do konca mu nie przeszlo ... ja pierdole no to jak nic ta swinska grypa beuehheheheheh jeszcze takiego czegos to ja nie mialam oczywiscie zapomnialam kuwaaaa kluczy od domu i musialam zapinkalac do M do roboty zeby mi dal swoje .. oj zle sie ten dzien zacza ... a mam do fryca dzis ... buuuu mam nadzieje ze mi nic nei spieeerrrrdoliiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Pestka nie kracz !!!! U fryzjera bedzie ok a jak nie to zarazisz go/ja wampirzym okiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 ludziom i wampirom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 macie za stronki i limity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 oko mi ciagle lzawi nawet nie moglam sobie rzes pomalowac buuuuuuu -zatuszowac mniejsze oko haahhaha ja pinkole co za bida ahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Izunia:)dzieki wezme swoja czesc Pestka ja przez 2 tygodnie nie malowalam oczu-bo makijaz jeszcze bardziej podrazni ! Dzis po 2 tygodniach ide znow na aerobik-na bank bede miala jutro zakwasy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Ja wygladalam jakby mi ktos przywalil hehehe bo oko czerwone z krwia i mniejsze bo napuchniete hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 :) u mnie znów szaro za oknem , co za pogoda :o proszę się darami podzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 się rozjechało :P ja tu węszę jakiś spisek ! te czerwone oczy to jakiś sabotaż ! tylko trzeba dojść czyj :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 rzuciłam okiem (nie czerwonym :P ) na poprzednią stronkę Ciastek będzie good ,w tym spisku nie ma jak kazali przyjść w poniedziałek to pewnie dlatego żeby zacząć od pierwszego dnia tygodnia , nowy miesiąc ,łatwiej rozliczyć :) przecież nie gadaliby ot tak sobie już wcześniej że są z niego zadowoleni i że podpiszą bezpośrednio umowę i zboczuchy jak zwykle musiały wyjść :P i jak zwykle Ciastkowa pierwsza :P dawno się nic nikomu nie kojarzyło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 zamiast malować te czerwone oczy to okulary przeciwsłoneczne na nos!! ;) ja tak robię jak mi się nie chce malować:P Eternity ja ci mogę i słońce i ciepło wysłać,pod dostatkiem mam,dziś ma być 27 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 dzięki Izunia :) muszę sprawdzić prognozę na kolejne dni ,mam nadzieję że to nie pora deszczowa a okulary dobre do zamaskowania ale pod warunkiem że ładna pogoda bo jak leje to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 toć ja im ładnej słonecznej pogody życzę,a nie deszczu!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 no , a ja tak ogólnie to ujęłam , nie miałam na myśli konkrentego przypadku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 ,no chyba masz racje lupy wloze ... miala w pl kiedys dobry antybiotyk do oczu ale zapomnialam jak sie nazywal ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 okato ja postawie bo wszystkie ^pouciekaly bojac sie wapirzego oka :D -------------------------11700-------------------------- .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... .. ... :) ... ... :) ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Eternity hihi u nas tez dzis slonko choc 27 stopni to napewno nie bedzie:( Pestka to pod te nasze wampirze oczy hihihi Tak sobie pomyslalam ze to moze u nas jakis wirus panuje bo u mnie tez zaczelo sie od bolu gardla a potem to oko i Pestka ma tak samo Pestka a M tez uskarzal sie na gardlo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 ja się nie boję,z przyjaciółką na skype gadałam masz za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 w sumie ja mogę postawić za przegapione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dostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 taaaa najpierw gardlo .. potem oko a teraz kaszlec zaczal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K-Bitch 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 jak wam sie podoba moje nowe wdzianko??? bueeehheheeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Izunia to dla Ciebie:) Bylam rozwiesic pranie i slonko juz naprawde fajno grzeje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 hehe to masz za to wdzianko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K-Bitch 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 cuudowniee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 :D wariotka;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K-Bitch 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 oj nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K-Bitch 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 to moja pierwsza salata w zyciu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 hahah to zapal tez pierwsze ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 haj juz sie pogubilam komu za co musze notatki zaczac robic;) euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K-Bitch 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 pale ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach