Ciastek 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ale do dobrej jakosci skory sie nie przykleisz chyba, a Twoja kanapa wyglada na wypasina ;-),cos pierdolisz ciotka ja sie przekimalam ufff,dzis stary urzad pelni w kuchni :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 nic nie pierdole hehhehe , sie przyklejam az dupa mokra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 to moze dupsko masz mokre a nie kanape hehehehe ,nie no zart :p pudelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ogladalam wiadmosci,prawie cale cale poludnie Polski zalane.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 tak zalane:O znajomi byli w kotlinie w ten weekend caly czas czekam na jakas wiadomosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 przydaly by sie nam takei emo ty * =:-| – punk * 8-), B-) – okularnik * -C8-}+ – moher * 8:o) – Myszka Miki * ]:-> – Szatan * :### – Bin Laden * c(:-) – w czapce z pomponem * (:) – cyborg * >>:-1 – łobuz * 7-( – emo * :-)} – poseł Samoobrony * (:)= – trupek * ~:) – małe dziecko * B-( – złodziej * :B - Bober * ~;P - loczek z językiem * ]=8) – krowa. * @-\'-,- – róża. * ( o )( o ), (.)(.), ( O )( O ) – biust, cycki, piersi. * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 noo te cycki dobre :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 * ]=8) – krowa. * @-\'-,- – róża. * ( o )( o ), (.)(.), ( O )( O ) – biust, cycki, piersi. * * ]=8) – krowa. * @-'-,- – róża. * ( o )( o ), (.)(.), ( O )( O ) – biust, cycki, piersi. * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 no nie wiem co jest wklejam dluzsze ,a le urywa mi na cyckach ciagle no haahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 no wklejam i nie widac co za amba???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 to moze te cycki to silicon buhaahahahahah :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 pewnie niecenzuralne było to obcięli :P na południu rzeczywiście strasznie :( nawet sam deszcz uciążliwy- z niego tworzą się rzeki na chodnikach i ulicach ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hehe no ja to teraz czuję że mam weekend a jutro zaś od nowa i aby do piątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 tylko posiedzieć długo już nie można żeby z rana nie straszyć podkrążonymi oczami :P dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 no my dzis idziemy po wyniki,bedzie dupsko bite ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 jeny jaka duchota juz jest,masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Ciastek kogo bedziesz lala? :P:D u nas cieplo ale strasznie willgotno moja alergia sie nasilila oczy swedza, ze mam ochote je wydrapac o podniebieniu i nosie to juz nawet nie bede mowic i do tego kaszel mam :o dawno juz tak nie mialam nie wiem co lepsze: co chwile kichac czy kaszlec a na dodatek tego zlego jeszcze mi sie skonczyly tabletki i dopiero za godzine bede mogla wyjsc je kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 no to sobie ponarzekalam :D a gdzie Izunia i Martoszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 mmm znajomi sie odezwali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 :) Euforkai na uczulenie duchota u mniie straszna ! tak ma byc do czwartku i potem sie troche ochlodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 dzieki Hugo :) ale oprocz tej duchoty to macie slonce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 29, 2009 jeszcze nie a wczoraj jak dzwonilem to albo nikt nie odbieral lub wyl tel:O mam tylko nadzieje, ze wszyscy cali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 29, 2009 rety jak tak patrze w tv co tam sie dzieje....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 ja tez dzis ide na mini wywiadowke :D zobaczymy co tam mi facio powie :D mmmm nie straszz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 MMM bedzie dobrze a ja niemam wywiadowki hihi Slonce mam choc i chmurki tez sa Ja dzis jade po swoj dyplom hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 no wrocilam uffff,cala mokra jestem kuzwa goracoooooooooooo gwiazda ma 84%, w nastepnej klasie bedzie u pana,wysoki i mlody ;-),ogolnie wrazenie dobre sprawial,byla jeszcze pani (inna nauczycielka)ale jakas taka nadasana,dobrze ze do Pana trafila bo tak chcialam jeden chlopczyk nie zdal,ale on prawdopodobniej do jakiejs specjalnej szkoly pojdzie ,a srednia klasy 83,3% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Ciastek no to gratulacje dla malej lanska nie bedzie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach