pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 haj a ja myslalam ze mmm stawia piwo:P chyba jakis nastroj nadmorski:P ile byscie o myciu okien nie gadali to i tak mnie nie nastroicie na to:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 witam bylam dzis po te wyniki i powiem ze nie sa za dobre ale i nie sa tragiczne,napisze zaraz na @ wam co wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 ja nawet zebym chciala myc okna a i tak mi sie nie chce to i takl nie mam szns bo ciagle lejee :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 22, 2009 oj nie to kubeczki piekne a nie kufleP :D:D:D:D:Dno ale glodnemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Martoszkabadz dobrej mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 wszystkim:) co tu za nieszczęścia były??? nie dołować się!!! jutro będzie lepiej!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 u mnie na szczęście wszyscy zdrowi,ale za to afgany przyjaciółki dały czadu u mnie :O efekt - dywan ciągle schnie na balkonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 ja żebym nie wiem ile czytała o myciu okien to chęci napewno sobie nie narobię na to! nie cierpię myć okien!!!! poza tym wczoraj musiałam odreagować wyjazd koleżanki i do tego potrzebne mi były 2 butelki wina (od razu piszę,że sama tego wina nie piłam!!) dziś nic mi się nie chce........a za parę dni następni goście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 a na poprawę nastroju to wam wysyłam fotke jak moja Alma zjada krasnoludka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Izunia:) Moje okna pomyte ale jeszcze mnie prasowanie czeka:O Dzieci dojechaly cale na miejsce-ale dzisiaj czeka ich jeszcze wyprawa na rowerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 mmmm chyba spragnionemu;) trzymac kciuki , ide plywac na desce:D:D:D:D alma z krasnalem w zebach suuuuper:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Pudelko milej zabawy :) Izunia Alma jest przesliczna ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 22, 2009 oj taki zarcik:)tylko no to udanej zabawy u mnie leje i ma tak byc do jutra:O posiedze wiec przed kompem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 o tym,że mam zdjęcie jak Alma zajda \"krasnala\" dowiedziałam się po zrzuceniu zdjęć na kompa.......bo w założeniu to była sesja,aby zrobic zdjęcie portretowe do adresówki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 jestem stara!! wszystko mnie boli!! a wydawalo mi sie ze taka wysportowana jestem:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 hahah pudelko ty niewysportowana? ja to juz dawno na desce bym sie polamala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 jedyna deska,z ktora czasami ja mam coś do czynienie to.....deska do prasowania ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 nooo wlasnie a jeszcze czasami z deska w WC hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Ja mam jeszcze deske do krojenia hihi Pudelko lecznicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 euforka dopiero sie pojaila a gdzie eternity?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 :) Pestka masz zielone a Eternity pewnie przy kartkach dlubie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 niemand??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 ooo jest jedna zywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 wszystkim :) mam piękne słonko...ino wiatr trochę dmucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 a ja mam chmury :D i deszcz a pogoda na najblizsze 16 dni przepowiada to samo :o ech robic mi sie nie che Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 korzystam z przerwy miedzy zamęczaniem się słonce swieci, wiatr wieje, moje plecy mowia zebym polozyla sie spac ja je smaruje smarem dla starszych ludzi (ketonal) i plywam dalej:D w koncu kiedys sie trzeba tego nauczyc:D:D:D pozdrowionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 nooo pudelko :D nikt tego za ciebie nie zrobi .. szalej szalej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 :) podobno ktoś tęsknił ;) tylko jak to tak ? bez streszczenia dla mnie ?! :P się zbuntuję i przeczytam tylko dwie ostatnie strony :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 na początek wszystkim tatusiom wszystkiego najlepszego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach