machete 1 Napisano Lipiec 1, 2009 cos sie u mnie zanosi na burze jakas ale chyba bokiem pojdzie trawe moglem do konca skosic przynajmniej i jeszcze gniazdo trzmieli znalazlem:O i jak mam sobie z tym dziadostwem poradzic??? psa malego mam 2 miesiecznego i boje sie, zego jaki upierdzieli ten stary to juz tam nie podchodzi ale malego szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 1, 2009 ale jak to odkrylem to spieprzalem jak blyskawica:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 1, 2009 no i ja skonczylam, do nastepnego bajzlu,przynajmniej u gargamela w apartamencie,cala mokra jestem no,kiedy te upaly sie skoncza mmm potraktuj je dymem,moze wieczorem jak beda w jednym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość choc nie lubie blondynow Napisano Lipiec 1, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 1, 2009 wszystkim:) u mnie też upały wszystkie oknapootwierane,żeby jaki przewiew był,a psy przy włączonym wentylatorze leżą spotkałam kiedyś faceta,który dla dobra psa w mieszkaniu załozył klimatyzację,a w kawalerce mieszkał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 1, 2009 jeszcze mnie dokończenie zakupów spożywczych czeka,bo wieczorem wypad na kręgle i gości mam (znowu!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 1, 2009 dziala Wam gg???u mnie nie moze sie odpalic Izunia Ty powinnas pobierac oplaty,jak w hotelu,ciagle masz gosci,no chyba ze to w wiekszosci goscie spodziewani hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 1, 2009 działa mi gg goście może nie wszyscy spodziewani...ale za to bardzo lubiani :D a co co hotelu - znowu u mnie pościel dynda na balkonie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 1, 2009 jeooooooo znow goracoooooooo bu :O u nas od wrzesnia startuje ZUMBAAAAA i mam normalnia na nia smaka hihih , moze sie zapiszuu :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 1, 2009 gg nie dzialalo ale juz dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 1, 2009 ma sie chyba oziebic od jutra trochie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 1, 2009 oby bo sie roztopieeeee :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 1, 2009 bueheheheh http://www.allegro.pl/item676696669_michael_jackson.html :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 1, 2009 i to cos ma kosztowac 950zl??!!!! kogos chyba zdrowo kon przeciagnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 1, 2009 nie no kogos popiescilo moze moje dzieci porysuja troche i bede na allegro sprzedawal:D:D:D po co pracowac:):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 hehehe no ja swoje dzieciaki tez poprosze o jakies arcydzielo :D ale szajbe ludzie maja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 ciekawe ile zostalo do stronki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 ciaaaaagnie sie i ciaaagnieee ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 jak slimooooorrrr jakis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 ju?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 no tera mozna isc na faje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 2, 2009 siema ja nie mam dzieci kto mi bedzie rysowal?? ja tez nie chce pracowac :P:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 2, 2009 moj najmlodszy za pieciu rysuje moge sie podzielic rysunkami:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 2, 2009 chociaz z ludzi to rysuje tylko Boba budowniczego Jcksona jakos nie chce narysowac:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 2, 2009 MMMM dzieki Ci :D czyli kiedy sie moge spodziewac pierwszej dostawy rysunkow? hmmm jak jacksona nie chce to moze boba marleya narysuje? w koncu to tez bob :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 2, 2009 :D:D:D:D:D ciekawe jak by mu te dredy wyszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 http://www.imperiumurody.szczecin.pl/kosmetyczka/kwas_migdalowy.php atu o kwasie jaby ktos chcial poczytac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 2, 2009 dzis mi z lekka juz skora schodzi z geby hehehe , ciekawe ile ejszcze , niech sie konczy w niedziele mam impreeeeeee hyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach