machete 1 Napisano Lipiec 12, 2009 Ciastek tak mnie wczoraj jakos muliło popoludniu i kawa byla niezbędna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 12, 2009 ponownie,jestem niewyspana normalnie,pada deszcz oby na trasie nie lalo za mocno narka laski,wychodze ok 10h ale nie wiem czy zajrze jeszcze przed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 12, 2009 wszystkim :) Ciastek ty już pewnie w drodze.... oby podróż minęła szybko,miło i bezpiecznie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 12, 2009 ciastek , spokojnej drogii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 12, 2009 Ciastek uwazaj no i kawe przed podróżą wypij :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 12, 2009 :) Ciastek szerokiej drogi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2009 :) Ciastek spokojnej podróży !!! stronkowa a ja maluję :P obrazy ;) skończę to pokażę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 12, 2009 Pozdrowionka znad morza!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 13, 2009 dzizyyyysssss umieram .. wirus mnie dopadl , zoladek chyba mi sie wywrocil na druga strone :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 13, 2009 wszystkim :-) Pestka to coś ty zjadła,że cię \"goni\" ? oby szybko przestało!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 13, 2009 bylam wczoraj na kebabie :O ale to chyba nie od tego tylko wirus , nie gania mnie ale na wymioty zbiera :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 13, 2009 cos wszyscy dzis na siebie narzekają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 13, 2009 ja w sumie tez ale nie jest zle:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 13, 2009 no to jak gasimy światło??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2009 to ja zapalę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 14, 2009 to ja kawe postawie c{_} c{_} c{_} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 14, 2009 to ja sie napije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 14, 2009 a ja porozpaczam ze znad morza wrocilam:P zaraz ide zgrac zdjecia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 14, 2009 i widac ze wakacje bo stronka sie ciagnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 14, 2009 hurra ide rozpakowac walizke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 14, 2009 wszystkim :) Pudełko jesteś niesamowita!! sama sobie kwiata wręczyłaś masz ode mnie zielone do kompletu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 14, 2009 ja w przyszłym tygodniu jadę do znajomej do domku przy lesie będzie to istny zjazd afgański!! naliczyłam,że z moimi będzie tam 7 afganów a jak nas odwiedzi mieszkajacy w okolicy jeszcze jeden znajomy to w porywach 9 Talibów będzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 14, 2009 a nie... po prostu nie wiedzialam co napisac:D:D:D a chcialam strone przeskoczyc:D dzieki za salate:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 14, 2009 no to przeskoczenie ci się udało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 14, 2009 widzialam u nas w sklepie juz plyty Twilight :D :D chyba trza se kupic hihiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 14, 2009 no juz jest \"zmierzch\" od jakiegos czasu:D ale sie boje nawet swojej corce pokazac bo ta ma spaczenie absolutne w tym temacie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2009 :) Pudelko juz odp na @ odwazna jestes ! Pestkalecznicze ! Izunia to szykuje sie udana impreza :D Wczoraj jak wyjechalam o 8 rano to wrocilam o 1 w nocy heheh narobilam km autem i na nogach:D bylam w delfinarium:Dpotem w Brugge a stamtad bylo tylko 20 km do morza wiec jeszcze tam pojachalismy,wrzuce fotki to Wam pare wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2009 Pestka hihi to musze sie do miasta wybrac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach