euforka 0 Napisano Sierpień 23, 2009 ja juz prawie zdrowa ale mam jeszcze straszny kaszel i katar :O wczoraj sadzilismy tuje szmaragdowe na dzialce 59 krzewow :D ale pieknie wygladaja pozniej przesle Wam fotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Sierpień 23, 2009 ale co sie narobilam to moje plecy mnie tak nawalaja ze masakra zreszta nie tylko od tego trzmajta kciuki ten tydzien bedzie bardzo wazny :) ale zeby nie zapeszyc nie mowie co sie stanie jak sie juz stanie to powiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 23, 2009 :) MartoszkaEuforka trzymam kciuki :) Eternity lecznicze i ja wybywam bo sliczna pogoda jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 23, 2009 nooo zabieram dla swojego W auto jak trzeba,ale niestety nie zawsze on jest ok i ja bede trzymala kciuki za nastepny tydzien dzis dzwonil nastepny klient pytal o auto...kurcze przeciez zadnego ogloszwenia nie pisalam ze sprzedaje hihi wlasnie wrocilismy z basenu...nadal deszcz leje i chlodno...mam nadzieje ze jeszce bardziej sie nie przeziebie przez to :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 23, 2009 eeeeeej gdzie wszyscy? ja wlasnie gosci pozegnalam i sprzatam bopbyly z dziecmi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 23, 2009 my bylismy nad jeziorkiem :) , potem na kebabie no i do teraz mialam gosciiii , cos sie za bardzo przyzwyczajaja hahahhaa to przesiadywania u nas :D:D:D jutro posle foty :) z wyprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 23, 2009 "do" mialo byc :) lecznicze , zdrowotne , stronkowe i na wszystkie boleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 23, 2009 haha nooo ja tez luie gosci bo jest wesolo...ale czasem przesada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 a teraz mowie juz dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 pierwsza? umylam glowe i sie susze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Druga Jestem chora i cora tez:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 :) Hugo wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin!!!! Duzo zdrowka! spelnienia marzen, milosci usmiechu, kasiory i wszystkiego naj naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 a ja juz w pracy 2 tygodnie i znowu wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Hugo wszystkiego naj naj naajjjjjjj :D schowalas swoj wiek hihihihihhi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 no wlasnie hugo...przyznaje sie bez bicia ze nic nie wiedzialam o urodzinkach wiec dokladam sie serdecznie do zyczen i wszystkiego naj,naj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Hugo i ode mnie wszystkiego najlepszego! A ja znowu nad morzem juz narzekam strasznie bo sie domem nie nacieszylam dobrze ze chociaz slonce swieci ale wiatr nie wieje i towarzystwo niezadoqolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Dzieki Wam kochaneod pewnego wieku nie mowi sie ile sie ma hihi Pudelko jak Ci fajnie-chetnie bym posiedziala nad morzem:) u mnie dzis znow ponad 30 stopni bedzie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 24, 2009 wszystkim :) wróciłam ze Swornych.......moje obie panny zrobiły licencję!!!!!!!!! mam afgany wystawowo-coursingowe :D Hugolina wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Niech Cię miłość,szczęście,pieniądze i przyjaciele nigdy nie opuszczają,a wszystkie marzenia szybciutko się spełniają.Sto lat!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 24, 2009 ja na szybko bo czasu mało (może później będzie luźniej) Hugolina wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń i wogóle wszystkiego czego sobie tylko zażyczysz ! (plus to co w kartce ;) mam nadzieję że nie będzie zbyt późno) do potem (mam nadzieję ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 woow izunia to gratulacje....i to dwa afgany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 a ja moze cos napisze bo jak pomaranczke skasuja to bede salate jadla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 to lap Martoszka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Sierpień 24, 2009 hehe dzieki euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 24, 2009 pissssda z ata wlazla?? i poklasku szuka hehhehe wypad :P Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 24, 2009 Hugoooo gdzie jestesss potrzebujee 5 BH bylabym na liscie leeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Sierpień 25, 2009 dzis wstalam z bolem gardla nie wiem o co chodzi :o Iza gratuluje! a co to znaczy ta licencja i co daje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Sierpień 25, 2009 mi ostatnio na bol grdla pomogla mietowa, goraca herbatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach