Martoszka 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 pestka,hugo bawcie sie bobrze eternity a ile twoja cora ma lat ze juz myslalas ze podpaski potrzebne jeju nooo i moja niedlugo pewnie tez to czeka,mowila ze niektore w klasie juz maja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 oglaszam bankructwo !!! :P a jeszcze jutro w innym miejscu trzeba jednej buty bo nie znalezlismy w jej rozmiarze zeby sie podobaly i byly konkretne i torbe dla starszej bo poprzednia miala "dla dzieciakow" i cos dla mamy bo dzis kupilam sobie tylko sweterek ;) Martoszka no moja ma 10 i pol ja dostalam jak mialam 12 ale to wiesz kiedy przyjdzie ?juz blizej jak dalej i dlatego pierwsza mysl taka mi przyszla - tym bardziej po tonie jakim to mowila haha a nie wiem czy i zmiana klimatu na tutejszy tez na to nie wplynie ... milej soboty wszystkim ! ja czekam az sasiadka wroci ze spaceru z psem i ma wpasc na drinka jak nie wpadnie to i tak bede saczyc male conieco- nalezy mi sie po 6 godzinach latania po sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 haha eternity jasne ze sie nalezy nooo moja skonczyla 11 lat wiec tez musze sie pomalu spodziewac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 a o bankructwie szkolnym i nie tylko to ja juz nic nie bede mowila :( ja na dwoje wydalam fortune,nie wiem ile jeszcze na swoja szkole wydam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 heheh dobrze ze jest co wydawac :D dobranoc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 jeszcze cos hahahaha http://demotywatory.pl/6647 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 u nas ziiimnooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 ty nic nie mow u nas juz jesien :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 good point Pestka - dobrze ze jest co wydawac :) nie bede sie wyrozniac - u mnie szaro , zimniej niz wczoraj (wczoraj wieczorem znow odpalilam ogrzewanie) ale ogladalam przed chwila prognoze i zapowiada sie raczej suchy tydzien i nawet cieply(do 20 stopni) ide sie polenic z kawa na sofce jeszcze na chwile zanim znow zaczne zdzierac nogi w centrum milej niedzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 wszystkim :) goście pojechali,za pknem szaro i chłodno nic się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 nogi mnie bolą ale mamy już wszystko :) a mama skończyła tylko z nowymi dżinsami- z moimi "ogonami" nie ma co robić zakupów :p aaaaaaa i perfumy sobie kupiłam (i krem do twarzy i farbę do włosów i kilka pierdółek do kartek ale to się nie liczy ;) ) i mam ładowarkę już do mojego synka i nie muszę czekać na kolejkę jak się komp zwolni :P o ! idę po kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 siema mam wolne :D:D wczoraj bylam na koncercie myslovitz:) a przedwczoraj byla september ale nie bylam w srode chce isc jeszcze na markowska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 euforka super,korzystaj ile wlezie z wolnego ;-) u nas niedlugo bedzie troche zmian,mam nadzieje ze uda sie pozytywnie wsio,ale sie ciesze i mam inne podejscie grunt to wlasnie to ;-) ide dokonczyc film z wczoraj bo stary nie dal mi obejrzec, jak ktora nie ogladala ,polecam filmik "Trumna"(coffin) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 :) Eternity gratuluje zakupow:) Ciastek to ja trzymam kciuki:) nareszcie sie odezwalas ! Euforka wolne masz i tak wczesnie wstalas? Mnie zlapalo zapalenie pecherza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 gdzie tam wczesnie :D 1,5h pozniej niz zawsze ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 dzisiaj wymieniaja nam grzejniki wyszlo drozej niz mialo byc ale juz sie oswoilam z ta mysla :o dobra nie mysle o kasie bo nerwa dostaje :D ide troche potworzyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 no Ciastek , gdzie sie szwendasz? gadaj co za zmiana?? czyzby praca?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=IU3VbMGIZeE i patrzcie jak potrafi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 czy wy tez macie wielki tytul tematu?? jakis taki heeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Tyz:D:P Pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 i u mnie zmiana hahahah Dawid idzie do szkoly w listopadzie :D:D jaja hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Pestka uu bedzie placz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 a no bedzie , tylko ciekawe czyj hahahaha ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 wrocilam eee pestka no praca tez,ale kurwa ta sama tylko na innych zasadach ,co zrobic nie mam wyboru,zaraz moze smarne maila,nie bede tu pisac bo jaka menda moze czytac a po co wiedziec temu komu nie trzeba :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 no nabezgralam maila,czytajta a wlasnie zapomnialam ,pudelko malpo jedna jak jechalismy do PL to wysylalam Ci smsa jak bylismy w W-wie ale zostal odrzucony,gdzie sie szwendalas coooooo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 chOOOj z menda niech sobie czyta :D dobre wiesci dobre :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 wszystkim :) znowu lato u mnie! Ciastek bardzo dobre zmiany,tak trzymaj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach