pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Martoszka no bo cos robia z kafe hahaahha :P i masz tuuuuuu SIEDEM ŻYCZEŃ Z OKAZJI URODZIN ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy - mądrość- przykładem dla innych niech będzie. SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. RADOŚCI... ... też życzę Ci tyle, by Twoją twarz uśmiech zdobił. A jeśli się czasem zasmucisz, to tylko na krótką chwilę. WYTRWAŁOŚCI... ...życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwym bądź i odważnym, by rzeczy dokonać wielu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSIEJSZEGOOOOO !!!!!! .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... .... Y Y Y Y Y Y ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 euforka no mam to samo no juz przed swietami zaczeli cos robic i dalej cos nie tego , temu sie kazdy zacina a wszczegolnosci ja bueeeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 kochane dziekuje za zyczonka...jeju lepiej nie myslec ile ja dzis koncze buuu i ciii hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ojjj tam ile hahahahhaa jeszcze do 40 daleko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 nooo ale jak juz 3 z przodu to wiesz hihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 nooo ale jak juz 3 z przodu to wiesz hihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 kurcze nie chcoalo mi wyslac no ale mam sniegu...szok jest na plusie to bedzie sie dobrze lepil idziemy zaraz lepic balwana zanim jeszcze nie stopnial :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 i co ulepila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 hehe no to milej zabawy sniegowej! ;) ja mam takiego poteznego wkurwa ze normalnie jakby mi wpadl w rece jeden typek to bym go na strzepy rozniosla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 hehe no to milej zabawy sniegowej! ;) ja mam takiego poteznego wkurwa ze normalnie jakby mi wpadl w rece jeden typek to bym go na strzepy rozniosla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 i co ulepila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyc jakiejs Napisano Grudzień 29, 2009 wzielabys sie lepiej za cos pozytecznego, a nie baki puszczac;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyc jakiejs Napisano Grudzień 29, 2009 a wzielabys sie za cos pozytecznego a nie baki puszczac w stolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 zajebista rozmowa wychodzi z tego powtarzania sie buehehehe euforka olej typa , niech nie ma satysfakcji wkurwiania kogos ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 zajebista rozmowa wychodzi z tego powtarzania sie buehehehe euforka olej typa , niech nie ma satysfakcji wkurwiania kogos ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 nie mam stolkow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 zasmarkana dzis jestem,pojechalam do pracy ale na popoludnie nie zostalam bo kichowato sie czuje,za to telefony sie rozdzwonily :p Martoszka Sto lat niech zyje zyje nam, spelnienia marzen tych najskrytszych,zadowolenia w zyciu szczescia i jeszcze raz szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 zasmarkana dzis jestem,pojechalam do pracy ale na popoludnie nie zostalam bo kichowato sie czuje,za to telefony sie rozdzwonily :p Martoszka Sto lat niech zyje zyje nam, spelnienia marzen tych najskrytszych,zadowolenia w zyciu szczescia i jeszcze raz szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 nie mam stolkow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 buehehehe no leje :D co z tym kafe :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2009 się pipkoli coś kafe ciekawe co za "ulepszenia" teraz będą - tylko nie wiem po co poprawiać co już jakoś działa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2009 jaka choojnia próbuję coś napisać i wysłać nie wiem od kiedy jednego posta to nawet z hasłem przeszłam tylko pokazał się błąd ciekawe czy się pokaże haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 euforka co sie stalo?? ciastek pytala ja cie o te saszetki czy co to bylo , dalo cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ech od tego wkurwiania sie to az leb mnie boli musialam sobie drinka zrobic.. chcielismy zamknac temat rozliczenia za robocizne i materialy za remont, zostaly tylko niby 2 fa a gosciu zwlekal mysle sobie ok, w koncu to jego kasa ale koniec roku blisko i chce miec to za soba i co? kurwa niespodzianka na koniec roku wiecej do zaplaty o 1/3 niz mialo byc wiec moj wkurw byl potezny bo kwota tez duza poza tym wczesniej juz miala miejsce podoba sytuacja i choc moze gosciu niewinnie to zrobil to i tak mnie tym wkurwil kupuje material i nie wie ile placi? jak pytam sie ile to chce konkret a nie.. wrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ech od tego wkurwiania sie to az leb mnie boli musialam sobie drinka zrobic.. chcielismy zamknac temat rozliczenia za robocizne i materialy za remont, zostaly tylko niby 2 fa a gosciu zwlekal mysle sobie ok, w koncu to jego kasa ale koniec roku blisko i chce miec to za soba i co? kurwa niespodzianka na koniec roku wiecej do zaplaty o 1/3 niz mialo byc wiec moj wkurw byl potezny bo kwota tez duza poza tym wczesniej juz miala miejsce podoba sytuacja i choc moze gosciu niewinnie to zrobil to i tak mnie tym wkurwil kupuje material i nie wie ile placi? jak pytam sie ile to chce konkret a nie.. wrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach