pepunia* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 hehehe ciastek no i git ci powim ze ja to co rano zaczynam diete a wieczorem koncze na pozeraniu tego co mam w lodowce:P taaaa pestka ty masz racje ten beznadziej orangol mutantol wrecz marzy by wkupic sie w nasze laski ale nitka z tego bezmozgoli nie przyjmujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 19, 2010 eeee no nie badzcie takie wredne, dla kazdego trzeba dac szanse :p,zaczal ,fakt, od dupy strony,ale chlopcze jeszcze nie rozpaczaj,moze u nas zagoscisz postaraj sie ,upusc troche cisnienia :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 znasz piosenke Panie Janie?? buehehhehhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 juz nie mam sprzedalam :D jak to fajnie jak napiszesz cos a ktos lyka jak mlody pelikan buehehehehe :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 19, 2010 znam, znam hehehe orangin le tam gadasz, troche tapety na giebe i widac nie bedzie przesadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 stwierdzam ze to tego orangowego lba nic nie dochodzi nonstop o tym samym strasznie nudzi...nudzi i zanudza - to sie nie dziwie ze nikt z orangina nie chce konwersacji prowadzic :P a jeszcze jedno taka pomaranczka jest idealna ze nigdy na swym pysku syfka nie miala ojjj to jakas z innej planety - syfek toz to przeciez ludzka rzecz :D:P chyba se kawulca zapodam i do tego jakies ciacho :) a co se bede zalowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pepunia a jakie masz ciastusie, daj kawalek ,nie zryj sama po katach :D;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pepunia nie zryj hahahaha , rowerek wyciagaj :D ciacho oddaj dla mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pomaranczo powtarzasz sie , najpierw kto by Hugolcie chcial teraz mnie??? jakos ktos chcial skoro mamy facetow :P a u ciebie pusto co? zimowe , jesienne wiatry wieje?? jesien to czy zima? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 wieja* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pepunia narobilas mi smaka , wlasnie sobie loda wcinam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 wlasnie mi dzisiaj g zapowiedzial ze wystawi rowerek na allegro hehe :D a slodkie to mam: makowiec i placuch z jablkiem z kofflandu z aachen ogromniasty sklep polecam :D echhhh chyba musze odkurzyc rowera bo mi go opyla ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 19, 2010 hihihihihi....a propo roweru ;) ja właśnie wymyśliłam,że na osiemnastkę dla chrześnicy mojego rowerek stacjonarny kupimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 hahaha wystawi ... na allegro hahaha :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 oszty pestka lody mniam zezarlam kawal placka i tera jak powiedzialas o lodzie to bym se tez zarzucila ale z deka mnie gardlo boli :P taaa to pewno o to chodzi ze orangol nima nikogo i go od srodka zazdrosc muci hrhrhrhr :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Izunia a moze sie obrazi?? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pomarancza sie zesrala i poszla szukac kulizanek pod blokiem :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pepunia no to trzeba zarazki wymrozic :D gon swego G po lody :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 19, 2010 próbowaliśmy się podpytać rodziców co jej kupić,ale za każdym razem odpowiadali....bo ona teraz prawo jazdy robi ok,niech robi,ale to rodziuce niech jej samochód kupią :P więc wymyśliłam,ze prawka jeszcze nie ma,ale kartę rowerową ma,a że teraz zimno to dostanie rower stacjonarny poza tym ona taka sportsmenka,ze lata z kolezanka po okolicy z własnej woli,czasem na rolkach,latem na rowerze a jak się obrazi to wezme dla siębie,a fajny widziałaa,ma nawet klips,który tetno mierzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 izunia ci powiem ze oryginalny prezent bylby :) a teraz dziewczyny to gonia za figura wiec taki podarunek jest idealny dla mlodej dziewczyny ;)ja na ten przyklad bylabym zachwycona jakby mi taki rower sprezentowali ale zem madra haha a moj rdzewieje :P musze sie okreslic w koncu czy bede naginac wioslami(mam ten rower co zamiast pedalow ma steper i rekoma sie dodatkowo wiosluje)czad niezly mozna sie wykonczyc na tym hihi czy lepsze obzarstwo-a opony rosna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 19, 2010 again ja pierdolę :o pomarańczy się jeszcze nie znudziło ? po polsku nie rozumiesz ? jak ci się grzecznie mówi że masz spiżdżać a Wy co tak zaiwaniacie z tymi postami ? :p jak się ogarnę z deka to zajrzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ja to ostatnio boks trenuję.........na Wii :D czasem zmuszona tez jestem do biegów (to nie jest mój naturalny ruch!!) jak z psami na spacer idę ;) narobiłyście mi ochoty i na wieczór chyba piffko i pop corn zarzucę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 a zebys wiedziala orangino ze gubie i po 2ciazach mam niezla figurke :P a po drugie jak masz z pestka porachunki to jakbys inteligentna choc troche byla to bys wiedziala ze takie sprawy zalatwia sie osobiscie a nie taka dziecinada i na publicznych forach piszesz bzdury ktore nikogo kompletnie nie interesuja... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ja se garbatkie zarzuce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pepunia dobrze gada :P polac jej .. Izunia juz sama se polala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ależ chętnie poleje troche piffka dla was dziewczyny \_/\_/\_/\_/\_/\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 19, 2010 pijcie szybko bo cos kufle się pobiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ale nabijacie te posty hihi pomaranczka moze i masz cos do Pestki ale my tu jak jedna mafia jestesmy:D wiec jak masz cos do niej to tak jakbys miala do nas wszystkich:P daj sobie siana:P bo juz biedna niewiesz kogo powinnas atakowac:D:P Widze ze wy o jedzeniu piszecie-ja dzis wciagnelam spaghetti i ledwo sie ruszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 19, 2010 hahah Izunia wiedzialam kiedy sie pojawic:D napije sie z checia i wznosze toast:D .......... reszte dodajcie hahah chodzi o pomaranczke oczywiscie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 no ja se chliplam i juz mietowa jestem hihi beda spiewy na stole :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach