euforka 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 musze Wam powiedziec, ze jednak nic zlego mnie dzis nie spotkalo w pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 u mnie na razie slonce leb mam jak szafa trzydrzwiowa, od soboty tolkuje matme dla tej mojej gwiazdencji, kuzwa mam juz dosc, cale szczescie ze zalapala jak liczyc bo inaczej chyba sepuku bym sobie zrobila, nie mam cierpliwosci wrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 laski Wasze tez maja juz takie dzialania,np (2x...)+1=5, te to latwe noo ale cos w tym stylu nie wliczajac odejmowania 78-59 i dodawanie powyzej 10-tek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 a widzisz euforka,czyli dzien udany :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 no niech odpowiedza ci ciastek te co maja w twoim wieku dzieci u mnie ostatnio na topie ulamki zwykle i dziesietne tez wrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 toc pytam te co z Belgusa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 a jaka u mnie fajna pogoda była!! obaerwnie chmury,bystre strumyczki ulicami płyna a ja MUSZĘ do Związku Kynologicznego! musiałam zarejstrować Almę i wyrobic jej rodowód,bo ciągle tylko matryczkę miała,a chcę ją w sierpniu na coursing puścić,żeby licencję zrobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 a tak to w okóle komu nalesnika z białym serkiem,truskawkami i bita śmietana,komu??? są tak zapychajace,że zjesz dwa i masz dość......za dużo mi się zrobiło,najwyżej na jutro jeszcze bedą Pestka twoje zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 oooooooo kurde Izunia ja chceeeeeeeeeee ;-) przed chwila u mnie burza przeszla ale blyskalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 ja chce nalesnika jaaaaaaa choc obiad zjadlam normalny a takie mnie skurcze zoladka zlapaly , ze myslalam ze skonam .. ostatnie dni jakos nie mialam apeetytu i chyba sie mi skurczyl a dzis jakby tasiemiec techno-party se urzadzil :O moja tez ma takie dzialania z matmy ale ja nei siedze z nia ino M bo ja tez z matma niecierpliwa :D no widzsz euforka :) super zaraz cos wam posle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Martoszka gratulacje dla cory:) zdolna dziewczynka ! daj slonka Izunia ja tez chce nalesnika Pestkalecznicze i jedz normalnie bo zniszczysz zoladek ! Ciastek ja dzis siedzialam nad dzieleniem:P takie zadania moja juz od dawna ma-ale chyba po mamie odziedziczyla zdolnosci i niema problemu ,tylko ta nieszczesna tabliczka mnozenia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 ale grzmi u mnie :O bedzie burza brr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 :) uwaga torcik idzie ;) …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~~~~~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~~~~~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* ~~~~~~~~~~ *~*~*~*} …{ *~*~ * ~~~~~~~~~~~~~~ * ~*~* } …{ ~*~*~*~*~*~~~~~~~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ………………… … )---------( ………… _____ ,-----------, ____ …… … /____________________\\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 no to macie te naleśniki :) SMACZNEGO i tak mi jeszcze kilka na jutro zostało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 ;) generalnie sie dzis objadlam slodkosciami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Euforka to ja się częstuję i znikam świętuj do białego rana!! sto lat!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 ale na nalesnika jeszcze znajde miejsce :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 ja tez znikam balowac bede jutro :) a dzis ide na spacerek z pieskiem i do lozka wyczerpujacy dzien zwlaszcza biorac pod uwage ten stres ;) .. niepotrzebny zreszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 biore torta kawalek i nalesnika i tez ide spac .. dobranoc iii euforka milego jutro balowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 to i ja sie czestuje i ide lulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 :) STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM NIEEEEEEEEEECHHHHHHHHH ZYJEEEEEEEEEEEEE NAMMMMMMMMMM :D a kto? CIASTEK Wszystkiego naj naj najlepszego! Milosci, szczescia, usmiechu na codzien, zdrowia, kasiory i wszystkiego dobrego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Ciastku :) , wszystkiego najlepszego , duzoo zdrooooowiaaaaaa kasiory i pociechy z Batmana :D mniej klopotow , dosc nocnych sasiadow i duuuzo przespanych nocy , albo i nie :D:D :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... :)... ... ...... :) .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 :) Ciastek jeszcze raz wszystkiego najlepszego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 hehehe dzieki ciotki ;-), mata po kawalku --------)----)-----)----) ------- (--- (---- (--- ( ------- () --() -- () - () --------|| - || - -||--|| ------{*~*~*~*~*~} ------@@@@@@@@ -----{~*~*~*~*~*~} -----{~*~*~*~*~*~} -----@@@@@@@@ ---------)---------( ---------)---------( --@@@@@@@@@@@ --{~*~*~*~*~*~*~*} --{~*~*~*~*~*~*~*} --{~*~*~*~*~*~*~*} --@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( @@@@@@@@@@@@@@ {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} {*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} @@@@@@@@@@@@@@ -----------)---------( -----------)---------( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 troche krzywy ,pewnie nasaczony alko :p no i mam szapmanskoje w lodowce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Euforka a tu moje nowe umcu umcy:D Wlasnie widzialam kolezanke-wiozla psa na operacje:Ojak wszystko pojdzie dobrze to ma 70% szans ze przezyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 wow jaki tort:D to ide po kawe hihi dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Dziś zaczynam zyczeniami dla Ciastka żyj nam długo i szczęśliwie!! niech ci się wszystkie marzenia spełniają!! pieniądze i miłość nie opuszczają!! i kocica niech koncertów nocnych nie urządza ;) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 ja znów jak przeciąg Ciasteczku kochany wszystkiego naj naj najlepszego , pociechy i dumy z rodzinki , samych słonecznych dni , żeby wiatr losu zawsze wiał w tę dobrą stronę i wszystkiego tego czego sobie sama zażyczysz ! i do później ,mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 biorę kawałek tortu do kawy!! Euforka zielone dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach