hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 mala dzis na wycieczce w lesie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 podkladka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 Zysia uczysz sie czy jeszcze spisz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 no nie, podkladaczka :p masz babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 a corce zalozylas czerwona pelerynke z kapturkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 Guten Morgen:)nabijaczki:D Nabijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 Dea hahah nie ale ma czerwone body:D i poszla w kaloszach hahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 no to jeszcze bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 ok spadam bo obowiazki wzywaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 Lena wie geht\'s? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 Deasehr gut:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 rozpoczelam weekend :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 the best Ja juz jutro o 10 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 i jak sie czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 Pogoda moglaby byc lepsza:D A jak na razie hebel:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 Jem sniadanko:D I nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 I jeszcze raz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 Podobno w Polszy zima ma sie zaczac od 15 pazdziernika:O:O I ma trwac az 6 m-cy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 The best no to lezysz :D polez tez za mnie ;) tabletki dzialaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 ponoc w UK zima tez ma byc mrozna w tym roku :o kozuch trzeba bedzie wyciagac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 zaraz przytargam koldre na dol i bede lezec :) przed komputerem :) nie ma sprawy - poleze za wszystkich - zawsze chetnie pomagam potrzebujacym :) co do kozucha - w zeszlym roku jak bylam na swieta w Polsce to kupilam sobie taki fajny kozuch z ogromnym kolnierzem i futerkiem na rekawach. w UK zalozylam go tylko pare razy bo bylo za cieplo. za to jak przyszlam do pracy to wszystkim sie 50 funtowki swiecily w oczach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 na razie zmykam na goraca kapiel rozgrzewajaca plecki leki pije od wczoraj ale na razie nie widze efektow. plecy dalej mnie na......ja. a moze by tak do Harego z Tybetu? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 ja mam taki kozuch lata \'80 pamietacie? Moja mama miala identyczny :) kupilam na pchlim targu w Paryzu, czarny z wielkim kosmatym kolnierzem i z paskiem w pasie. I cieplutki! Ale to prawda, malo go uzywam bo za cieply i w metrze musze sie ciagle rozbierac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 ja niemam:O za to znow i wywalilo korkitym razem z kazdego kontaktuchyba moje zelazko ma za duza moc albo istalacja do dupy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 trzaskam bo zla jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 higolina, pogodzilas sie z zelazkiem? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 u tesciowej w domu tez czesto wywalalo korki chociaz tesc byl elektrykiem :D po prostu sprawdz czy nie masz zbyt wielu rzeczy podlaczonych na raz np. pralka, kuchenka, lodowka, a zwlaszcza czajnik elektryczny. kiedys majac wlaczone te wszyskie sprzety na raz (goraczka przed swietami) szwagier wlaczyl jeszcze mikser i........... wysiadlo wszystko lacznie ze swiatlem w kuchni, w ktorej nie bylo okna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach