the best man for a job 0 Napisano Październik 3, 2007 \" THIS JOB IS A TEST! It is only a test. Had it been a actual job, you would have received bonuses, raises and promotions\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 3, 2007 Doing a good job here is like wetting your pants in a dark suit - you get a warm feeling, but no one else notices Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 3, 2007 i ostatnia zlota mysl przed weekendem. ta jest 100% odzwierciedleniem tego co sie dzieje u mnie w pracy - opinia potwierdzona przez kolegow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 3, 2007 Are you lonely??? Don\'t like working on your own? Hate making decisions? Then call a MEETING!! You can.......... SEE people DRAW flowcharts FEEL important FORM subcommittees IMPRESS your colleagues MAKE meaningless recommendations ALL ON COMPANY TIME!!! MEETINGS...... THE PRACTICAL ALTERNATIVE TO WORK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 3, 2007 YUPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! a teraz pozdrawiam i znikam odliczac pamietajcie - jeszcze tylko 2 dni do weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 3, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D:D prosze , nowa i juz stronki zalicza :D The best lap :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 3, 2007 a z plecami jak to \'tylko\' miesnie (sorry za to tylko bo wyobrazam sobie jak boli) to masc szybko powinna postawic na nogi :) kuruj sie kuruj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 3, 2007 :D:D:D:D:D the best, dobre :D u mnie tak bylo w poprzedniej firmie, o ile wieksza firma o tyle wiecej marnowania czasu na zabraniach. no i za stronke bo sie nalezy. A juz myslalam ze ty weekend juz jutro zaczynasz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 3, 2007 myslalam zeby zaczac weekend juz dzisiaj, ale chyba zrobie dobre wrazenie i dowloke sie do pracy w piatek. zreszta ja tam i tak tylko siedze :) wiec jaka roznica dom czy praca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 the best :D posmialam sie dobre a z drugiej stronki zycze zdrowka Martik kupe lat:)jak tam corka?w miare mozliwosci wpadaj czesto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 the best-zdrowko najwazniejsze!!!wic jak bedziesz sie zle czula to zostan lepiej w domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 ponabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 kafe mi muli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 a na topik pestki wejsc nie oge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 trzaskam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2007 no i mi wpisa zjadlo:P dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 3, 2007 Hugolina za czesto Ci zjada posty :P lakomczuchu :P sama pewnie je wcinasz ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 3, 2007 mialam dostukac do nowej ale za daleko a jeszcze mam wolniejszy net bo husbend cos zasysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 3, 2007 ale jeszcze jednego trzasne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 stronki nie mam ale za to pierwsza !!!! dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 druga:) hihi wczoraj wlasnie batona jadlam:)wiec pos byl mniej smakowity:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 the best, jak zdrowko? sidzisz czy lezysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 trzaskam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 The best-wlasnie jak sie czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 ja mam dzisiaj dzien na wariackich papierach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 pogoda fajna tylko ciiiii by nie zapeszyc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach