Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 za jakies poł godziny z psem na spacer.....niestetz dzis bez gosci i bez wychodnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 Masz to zioło i nie krzycz już na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 ty wytłumacz mojemu psu,że jutro ma godzinę dłużej rano spać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 Te moje włosy to po prostu zobaczyć trzeba.....jedyne w swoim rodzaju :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 nie wiem czy wiesz...ale ci się podłożyłam!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 się nie czaiłam tylko ciężko pracowałam.....szukałam zdjęcia,które można by na NK wkleić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 27, 2007 oszalałaś!!!!!! nigdy w życiu!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2007 :D Boszeeeee.....Lena ty masz zdrowie o 2 na kafe pisać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2007 Lenka za stronkę I aby nie bolało jeszcze małą porcyjkę dorzucę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 28, 2007 U mnie dziś taka pogoda,że nic mi się nie chce...... na szczęście są maszyny,które za mnie umyją naczynia,wypiorą,podgrzeją gotowy obiadek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 29, 2007 dzien dobry w poniedzialek beee, poniedzialek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2007 witam w angielski poniedeziałek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 29, 2007 głowa mnie boli od tej pogody chyba :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 29, 2007 Izunia gdzie jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2007 jak sie macie Laski? zajrzalam na chwilke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2007 i chyba nawet sobie stronke zalicze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2007 chyba ze zle policzylam ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2007 zaliczylam ale tresc mi zjadlo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 29, 2007 ziolo odbiore po powrocie (juz niedlugo , w srode :) ) idem na dol bo u Tesciow z wizyta akurat jestem do zobaczonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 30, 2007 bry co tu tak cicho??? robok troszke pobucal a reszta? eternity dobra z algebry jestes :p widac ze pobyt ci sluzy, relax na maxa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 30, 2007 no to teraz dam ci kwiotka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2007 Witam!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2007 A mnie dziś prawie cały dzien na necie nie było bo......walczyłam z dynią!! Ale mam dyniową mordę I nawet zdobiłam dyniową zupę-krem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 30, 2007 Eternity :D zioło dla ziółka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 30, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 bry Lena - ja punkt 23 no i oczywiscie spania za malo bylo (ponoc tez strasznie chrapalam hihihi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 31, 2007 I\'m back !!!!!!!!!!! :D trzeba nadrobic troche czytanie i nabijanie bo widze ze sie obcyndalacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 31, 2007 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach