Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 eternity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WELCOME BACK!!!!!! oki, spadam do domciu, czyli drugiej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 31, 2007 Dea nie przepracuj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 31, 2007 ja tez wrocilam:)eternity pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 qrrrrrka, rozciagnelam nas ..... pseprasam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 no to za kare muuuusze nowa stronke otworzyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 pewnie sie jeszcze rozpakowujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 juz niedaleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 are we there yet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 uffff pod gorke ciezko .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 no i gdzie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 31, 2007 a tutaj :D sama sobie :) no to teraz porzadniej bedzie dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 31, 2007 looooooooo nadrabiam czytanie i nie wiedzialam ze jestescie Dea Hugolina a Ty nie mialas jechac pozniej ??? chyba ze mi sie pomieszalo(wszystko mozliwe bo jeszcze dochodze do siebie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 31, 2007 a tak ogolnie to wpadlam nabic na dobranoc spokojnej nocki bede jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 1, 2007 dzien dobry!!!! Wstawac spiochy!!!! kury juz dawno wstaly :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 skad wiesz Dea ze wstaly ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 1, 2007 sie witam Eternity ja bylam jak mialam jechac-no i juz jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 Hugolina :) cos mi sie rozjasnia w glowce- to Dea chyba jedzie okolo 10tego? p.s. za malo krwi w alkoholu mialam ostatnio ;) musze trenowac myslenie od nowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 nooooo poczytalam poprzednie stronki i jestem na biezaco :) jeszcze na szopenie zostalo mi 41 stronek narzezbily Laski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 i stukam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 1, 2007 brawo eternity, ja 10go jade a 12go wracam. z kurami sie budze, ale nie wstaje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 heh ja dzis sie w nocy budzilam od nowa do swojego lozka musialam sie przyzwyczaic a w PL prawie co noc inne lozko (no bo wez odwiedz kogos i nie zostan na noc :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 nastepna wizyta w PL bedzie wygladala zupelnie inaczej - teraz byly tylko ciagle rozjazdy i kilka dni na spokojnie wszyscy mieszkaja za daleko od siebie i trzeba sie bylo troche potluc w drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 nastepnym razem to rodzinka z mojej strony ma punkt kontaktowo-wizytowy u mojej Mamy a rodzinka z T strony u Tesciowej :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 i znow stukam i pukam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 1, 2007 hej hej :) witanko serdeczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 Martik kupe czasu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 1, 2007 zgadza sie :):D ostatnio na brak zajec nie narzekam zabiegana troszke ale to dobrze, choroba dopadla :( ale juz okey.. dzis ostatni dzien wolnosci jutro do pracy ale mi sie nie chce... blleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 1, 2007 kurcze ja mowilam ze sie rozejrze za robota bo nie chce mi sie w domu siedziec ale do szukania jakos mi sie tez nie pali :P zobacze jeszcze - w sumie nie musze isc do pracy tylko chcialam wiec nie ma presji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach