Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Dea dla corci buziak ( nie moge takiego ladnego rozowego bo mi sie klawa przestawila) moze zmiana klimatu wlasnie_ moje po wizycie w PL tez sie smarczyly

a ja mam caly czas kaszel, uwierzycie? :o nawet syrop nie pomogl :o to z tego przeziebienia od tamtej pory wiem wiem sama sobie winna jestem :(

dzieki dziouchy, a pomysl z zielskiem dobry, tylko ze ona dopiero poltoraroczna i nie chce jej jeszcze uzalezniac ;) Najgorsze jest to ze w PL byla na antybiotyku i jedno chorobsko jej dopiero co przeszlo, ahhhhhh 😠 Euforka, ja z UK, a dokladniej z Londynu. No to super, jestes pierwsza osoba ktora znam z J. Gory :)

no popiepsylam :D ty nie z Jeleniej tylko z Zielonej :D:D:D:D to dlatego tak zielem sypiesz :D:D:D:D

no nie moge!!!! nie wyliczana ani czajona :D Euforka 🌻 to tak niechcaco 😘

ech myslalam, ze bedzie moja :D:D:D:D masz ziolko 🌻🌻 :D:D na nazwisko mam tak, ze w szkole wolali na mnie ziolko :D:D:D hehe

a ja zbieram zbieram kochane, bo zapasy trza robic ;) ponoc od jutra ma tu byc holernie zimno i moze nawet sniegiem posypac :D jak posypie to bedzie trudno do pracy dojechac ;)