euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 ostatni raz i uciekam :P:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 :) Eternity pal z rana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 kawa wypita-musze sie zabrac za to prasowanie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 kurna ja tyz mam zas prasowania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 a w ogole to dzien dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 juz wyprasowalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 pada u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 hugolina ale co?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 snieg czy deszcz a moze snieg z deszczem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 u mnie nie pada jest calkiem morzno ale slyszalam, ze od poniedzialku ocieplenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 deszcz blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 no u mnie ma byc nawet 10 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 leeeeeeeeee deszczu to ja nie lubie sniegu zreszta tez nie :P a u mnie swieci slonko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 czyli calkiem calkiem:)jak na styczen:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 stopni to nie wiem ile jest bom nie wygladala\\ale przez otwarte okno dosc chlodnym powietrzem zawiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 Eternity to wysylaj slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 juz pakuje w zipa i posylam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 ja tez stopni nie sprawdzalam:Ppisze jak w tv mowia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 tv u mnie wylaczone zreszta ostatnio tylko polska ogladam odkad mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 ciekawe czy wyskoczy jakis czajor ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 :P szybsza bylam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 Eternity lâpzagadalam sie zkumpela i juz mi stronke walneli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 dzieks no po tych kilku minutach od ostatniego posta postanowilam policzyc czy aby nie juz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 :D Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 no tu mozna miec normalne miny :D nie udziela sie tak :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 pukuniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 5, 2008 stukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 leniwie nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach