hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja juz swoja choinke schowalam-pomalu dom zaczyna wygladac jak dom;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 u mnie tez :o dobrze ze maz w domu jutro rano (potem tez bedzie ale po nockach) to zaprowadzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 w sumie to juz po nowym roku chcialam ja rozebrac ale w PL zawsze choinke trzymalismy do Trzech Kroli i tak se postala te pare dni dluzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 hihi wiem jak wyglada-sama kiedys mialam:)wiozlam ja z targow w Poznaniu:Daz pewnego dnia taka jedna przyszla i pozalowala mikwiatka:Opo tyg padl:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 no ja tez zawsze trzymalam dluzej-ale wczoraj stwierdzilam ze juz czas by sie wyprowadzila:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 no moja sie rozbujala przez ten rok w zeszlym zmiescila mi sie w sypialni w tym juz trzeba bylo ja rozdzielic bo latwiej bylo mi upchnac dwie niz jedna giganta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 chodzi mi o choinke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 hahah domyslam sie ze o choinke :D sie nam przeplataja posty tematycznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 hihi nio:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 na sama mysl ze rano trzeba wstawac-juz mi sie oczka kleja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 a mi sie chce plakac na sama mysl o wstawaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 a z drugiej strony nie wiem jak bym kochala swoje dzieci tak samo sie ciesze ze bede miala pare godzinek dla siebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ee nie plakaj:)lepiej niech sie juz te oczka kleja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 no u mnie przez cale ferie-wszyscy w domu byli:) A od jutra znow pol dnia sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 chyba sobie kawke zrobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 to tak jak u mnie nacieszylam sie do oporu rodzinka ;) teraz musze miec czas potesknic ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja tez sie zastanawiam nad kolejna albo czekolade na goraco bym wsiorbala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 o czekolady tez bym wypila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 u mnie napadalo i jest bialo :o po tym sniegu bedzie chlapa i ja tez tego nie cierpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Lenka wyliczarko lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 bije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Lena kurka jakis tasiemiec blizej nieokreslony mi sie odzywa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 zjadlabym cos dobrego ale sama nie wiem co :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 idem ogladac fakty - dawno nie ogladalam wiadomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja tez od dwoch dni mam tasiemca i jem co mi w reke wpadnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 wlasnie robie cykorie w sosie serowym zapiekanym w piekarniku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 juz mi tak fajnie pachnie pod nosem hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 jeszcze nabije przy niedzieli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 7, 2008 gadacie o jedzeniu az sie glodna zrobilam :D:D czas na sniadanie :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 :) ja juz po kawce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach