eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 stukne sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 to ja dobije :) Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 i trzasne sobie na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 nocne marki:Dwychodzize jestem trzecia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 jakie nocne? u nas mloda godzina byla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 hehe tutaj ludzie nawet jak jest 4 rano to mowia ze jeszcze wieczor jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 dzis mam szkole wiec sie dowiem co namacilam na tych testach hahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 no to pewnie trzeba szykowac szampana na \"po szkole\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 hehhe tja szampana;) ale sie objadlam:Orobilam cykorie w sosie serowym-zapiekana i do tego ziemniaki pekne zaraz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 zaplulam klawiature czytajac o zapiekance :P ja wczoraj zrobilam z makaronu ta wedlug winiar pomysl na.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 hihi ta z winiar jeszcze nie probowalam Ale ta co ja zrobilam mniaaaaam uwielbiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 a stukne sobie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 walne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 trzasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 ja poprosilam mame zeby zapakowala jak mlody jechal do nas lubie ta z makaronu :) wczoraj dodalam pokrojona i podsmazona kielbaske a w PL kiedys dodawalam jeszcze podsmazone mieso mielone z pieczarkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 no i trzeba bylo jeszcze walnac albo co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 i co nada lnikogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 heheh wiedziala kiedy stuknac;)pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 ja tez musze sobie zrobic liste -co nakupowac w pl do zarcia hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 mam problem z wedlina-bo jak zamroze to potem juz drugi raz nie moge zamrozic:Oa jak nie zamroze to boje sie ze mi sie popsuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 dzieki jarajcie ze mna moze jak sie ubakam to mi sie duszyczka ozywi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2008 :D:D:D:D:D Mialam 94.5 pkt na 100 hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2008 Hugolina gratulejszyn !!!!!!!! dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 :D Smiley Eternity dzieki hehe w szoku bylam:Pbi jak oddawala mi test to zrobila taka mine :Oze sie zalamalam i wtedy pkt zobaczylam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Wogole musze powiedziec ze natrafilam na super nauczycielke:D Kiedy cos uczy to uczy-a tak to jest spoko babka-gada sie z nia jak z kumpela:D Opowiada o swojej rodzinie itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach