eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 osz kurka ! trzecia ! :D dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 hahahaha a to dobre:D:Dmyslalyscie ze spie hihhi cos spac nie moglam tej nocy:Odzis mam oczy na zapalkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a mam dzis tylena glowiedzien ma za malo godzin jak dla mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 znow cos ze spacja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 http://www.paczekdlaciebie.pl/283826 tuczcie sie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 jeszcze nabije i uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja tez duzo nie pospalam ale z innych powodow ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 loooooo to juz drugi paczek dzis ! dobrze ze wirtualne kalorie szybciej sie spala :D nabijaniem na przyklad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Hugolina to ja trzymam kciuki zeby Ci dnia wystarczylo i zebys sie nie zmeczyla za bardzo tym wszystkim co tam masz na glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ale pizga dzis u mnie :o i deszczem tak ostro zacina az moj maz dzis obie cory samochodem podwiozl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zwykle chodza pieszo (zwykle..zawsze!) ale dzis normlanie szkoda nawet te kilkadziesiat metrow maszerowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 no to chyba dostukalam do tej stronki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Eternity pal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja tu nawet paczka niemam:Oale za dwa dni nadrobie w pl:D U mnie jeszcze!!! nie pada ale wieje rowno znow 100km/godz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 wirtualnego paczka jesc moge hihi przynajmniej w boczki nie idzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 jeszce nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 deszczu juz u mnie nie ma nawet troche sloneczka wyszlo ale pizga nadal niemilosiernie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 kurcze ja do Pl to dopiero w wakacje maz urlopu ani wiecej wolnego nie ma wczesniej a samej z dziecmi to mi sie niespecjalnie usmiecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 no ja sama z mala jade:)ale juz mi tak teskno hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zreszta ja leniwa jestem i sie bardzo wygodnicka zrobilam :P w Pl juz nie jestem u siebie i trzeba zyc z walizki a ja nie za bardzo to lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 spotkam sie z rodzinka-szykuje sie impra urodzinowa hahaha no i sie ciesze ze do normalnego fryzjera pojde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja podladowalam \"rodzinny akumulator\" w pazdzierniku i na razie mi starczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 hehe ja juz wprawiona jestem-przez dwa lata bylam na rozjazdach i mam opracowane pakowanie i zycie na walizkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 najgorsze jest potem pranie po powrocie hihi piore piore i konca nie widac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja tez bylam w pazdzierniku ale pare dni tylko wiec teraz naladuje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 poza tym kiedys pisalam (moze nie tu) ze ja sobie \"odpoczywam\" od rodzinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 hahhaha a no pranie pozniej najgorsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ok ja uciekam-ale sie jeszcze pokaze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 wystraszylam Cie? hihihihihi ze uciekasz? :D ja ide poprasowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach