euforka 0 Napisano Luty 10, 2008 Lenka prosze :) smacznego! :D ale u mnie dzis piekna pogoda.. swieci sloneczko i jest 12 w + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2008 nabijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2008 stukam i pukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2008 i podnosze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2008 klikam i nie znikam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2008 yhh o ptaszku zapomnialam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2008 o ptaszku nie mozna zapominac ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2008 u mnie tez pikne slonce! akurat mi swieci w lewe oko :P musze rolety przesunac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2008 a termometr pokazuje 13! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 10, 2008 hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 10, 2008 tak sobie mysle w nawiazaniu do Waszych komentarzy na sasiedniej stronie, co ja wlasciwie moge temu lekarzowi powiedziec. chyba tak jak powiedzial zadzwonie do niego jutro (kazal wyraznie dzwonic nie przychodzic) po zwolnienie. jedyne wyjscie to chinska medycyna bo tabletki z Polski to najwczesniej za pare dni. a niech to :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 10, 2008 Lenka ciut lepiej - moge mowic :) ale nos mam dalej zatkany (i obtarty od smarkania) i czuje sie jakbym miala goraczke, jak smarkam to bola mnie zatoki i tyl glowy :(( na dodatek mam "zabe" w gardle i nie moge sie jej pozbyc ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2008 the best men for a job i duzo zdrowka zycze mowie dobranoc i znikam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2008 i dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 :) Za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 The bestzrdowka zycze:) Moja cora juz dzisiaj do szkoly poszla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 Ja od 4dni mam wiosne:D:D:Dwiec korzystalam z pogody ile sie da hihi jeszcze jutro ma tak byc-a potem sie oziebi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 nabijam i ide sprzatac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 kanapy wyszorowane:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ide pranie wywiesic na dwor:dhehehe niech dynda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ale jeszcze dostukam do nowej stronko hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 i zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 hihi ale ptoszki cwierkaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 podnosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 unosze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 dzieki hihi tluke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 hej bylam znowu u lekarza. przemily starszy pan, zbadal mnie oczywiscie przez bluzke :) i dal zwolnienie na tydzien :) i to by bylo na tyle lekow zadnych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 moze jak sie ziolem poinchaluje to przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 i jeszcze troche ziola dla reszty topikowiczek, tak na wszelki wypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach