eternity1302 0 Napisano Luty 20, 2008 o wlasnie ! MNIEJ to nie znaczy wcale raz na jakis czas trzeba sobie pozwolic na jakies ulubione potrawy ktore przewaznie uchodza za tuczace ale raz na jakis czas to nie to samo co notorycznie i codziennie i na kazdy posilek dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 za duzo dzis palilam hehehe i za duzo niebieskiego bylo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 20, 2008 ja ide dzieci przypilnowac z prysznicem i spaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 ooo nie czajona hihi ale masz podkladko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 20, 2008 to masz jeszcze jedno niebieskie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 moja juz spi:)ale u mnie godzina do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 20, 2008 heheh dzieki sie rozgadalam i nawet tez nie wiedzialam ze juz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 hehe dzieki juz na dzis wystarczy hihi bo bede potem niebieskie myszki widziec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 ok to idz dzieci klasc a ja ide przed tv na chwile jakis mecz slysze hihi do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 20, 2008 lepiej niebieskie niz biale ;) dziecko moje mlodsze mnie wkurzylo bo chyba zapomnialo jak sie myc nosz myje sie juz od dlugiego czasu sama a dzis musialam ja pouczac jakby robila to pierwszy raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 20, 2008 ja to sobie chyba zaraz poczytam moja sage z lampka winka pod reka na rozluznienie ale jeszcze sie nie zegnam bo moze zajrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 eternity hehe tak zawsze jest jak mama nie widzi to sie myje na szybkiego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 Cos obudzic sie nie moge:O a juz po kawie jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 ale mnie nerka rypie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 az mi promieniuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 Smileydzieki chyba bede musiala piwa sie napic hehehe podobno nerki oczyszcza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 stukne sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 ja piernicze siedziec nie moge schylic sie nie moge:Oech chyba sie starzeje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 zupke pilam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 odetkalo sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 a jak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 ee raz sie odtyka a raz zatyka:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 wcinam sledzie hihi a potem jak w szkole sie odezwe hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 wcinam sledzie hihi a potem jak w szkole sie odezwe hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 sie zacielam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2008 dzieki hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 21, 2008 czesc nabijam i spadam gotowac zarelko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach