eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 tylko jakimś cudem do polecanych nie chcą nas dodać :P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie zawsze dodają Napisano Październik 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znam takie które Napisano Październik 1, 2008 po prostu zgłoszono a miały mniej postów niż ogólnie jest przyjętych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa na reklamę Napisano Październik 1, 2008 :P że taka cisza w eterze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..* Napisano Październik 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi witaj w klubie pozytywnie zakreconych:D mata tu za wszystkie stronki i wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 to stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 przybijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 a skoro o kwiatkach mowa była sąsiad na korytarz wystawił istne drzewo!!! takiego dużego ficusa benjamina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 a mój benjamin to taka nędza....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 a co nie chce gp?czy chcial korytarz upiekszyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 Izunia to podmien hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 sluchaj matki hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 nie wiem czemu wystawił,może ma remont ja kiedyś dracenę miałam na korytarzu i się pewnego dnia wściekłam jak mi znikneła odnalazła się 2 pietra wyżej!! po jakimś czasie znowu ktoś ją przeniósł wyżej.... zdenerwowałam się i ją całkiem wydałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Lena szeptem lej , szeptem ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Lena dla mnie logiczne jest,że jak ktos doniczkę koło swych drzwi wystawi,ze to jego kwiatek to tak jak z wycieraczką - też przed drzwiami stoi i jest twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 ja swoją yukkę chyba niedługo wystawię na ogród (no może na wiosnę) bo za duża się robi a mieszkanie się kurczy ;) a widzę że ludziska tu mają je w ogródkach więc wiem że przeżyje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Smiley no ale mam nadzieję że szeptem ? ;) Izunia no logiczne :) widać jednak nie dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 ja drzewa sąsiadom kraść nie będę :P ale postanowiłam,że swojego tak wyhoduje i...........mój dostał ataku śmiechu!!!! jak można tak we własną kobietę nie wierzyć wrrrrrrr;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 Lena dobrze ze mi zadnych kwiatow nie kradna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 ale czasem musze ratowac od kota:Pbo mi obgryza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 ja mam 5 doniczek hihi wlasnie liczylam:) ja nie lubie sztucznych kwiatow a szczegolnie tych plastikowych !!! no ale kazdy ma inne gusta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 to musisz stukać do następnego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 może i ja coś ponabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 hahahahaha....freciszon usiłuje wejść mi do nogawki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 to ja pomoge:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 klikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach