Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja mam sypaialnie w kawe z mlekiem i jeden fragment, taki kominowy w czekoladzie, fajnie to wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 acha, poszukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 fsfscv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 synuś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i znów coś wcisnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 limit cyferkwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 w jakim wieku jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 czas na zamiatanie podłóg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 dwóch chłopaków? dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 nie no ,,szyjki maciciy,, nie zdzierżę w tv :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 wolę ,,talarki krakowskie,, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 uff... zamiecione... całe 100 m2 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 bierzesz coś na to gardło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 mam konflikt interesów z synciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 mam dwa rodzaje dywaników i jedne mam przy łóżkach w salonie, bo to jeszcze sypialnio salon jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 a drugie w kuchni, no i misiek mi je zmienia - krzyżuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 taką abstrakcję kolorystyczną mi robi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 co ustawię sobie to on spowrotem i tak ważymy siły albo cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 albo upór :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja mam otwór kuchnia -salon, bez drzwi, ale mam za małą kuchnię aby taki barek zrobić, nie pomieściałabym się z gratami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 co do tabletek, to robisz tak jak ja, na ostatnią chwilę, ale podobno to źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 podobno, powinno się brać jak zaczyna, wtedy podobno lek ma silniejsze działanie, niż jak zaboli już na całego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ale to właśnie źle :)' Ty liczysz te posty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 naprawdę wariatki z Was :D dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja bym chciała mieć dużą kuchnię, nie dopatrzyłam sie w projekcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no jasne ;) ten uśmieszek Cię zdradził :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 zresztą, jak babka z bloku to każdy projekt domu wolnostojący wydaje się wielki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no my też niby jemy w salonie,l tylko ja go potem musze sprzątać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 te metraże mnie wkurzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach