Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Ty dostałaś papużkę, ja zbieram świnki, jeszcze trochę a będe miała oryginalne schronisko dla nich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 dzięki, ale nie kupuj, czekam na okazję, wiesz, gdzieś ktoś będzie chciał się pozbyć i wtedy wezmę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 te w sklepach mają dom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 na podobnej zasadzie mam koty, no jedna jest z własnego howu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no to działam z ogórkową ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 rozumiem.... ja swojego pierwszego afgana też miałam ze schroniska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 bojler włączony, to zaraz ciepła woda będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2008 Izunia i idę do kuchni - męża wróciła z zakupów , będę zupkę kończyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Izunia, a kto tam kocha tego ptaszka u Ciebie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 widzę,że cas gotowania obiadków się zaczął ;) ja mam jeszcze czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 to jest tak....jak już jakieś zwierzątko do nas trafi to jest domownikiem można czasem napsioczyć,że się go odda,albo ponarzekać,że paskuda z niego......ale to domownik i mus go na swój sposób kochać (albo przynajmniej lubić ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ale miałam okazję popatrzeć na społeczność kocią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 to tak jak u nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 o synuś ze szkoły wrócił :D zaraz okna myjemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 mi się marzy cały czarny kiciuch.... ale chyba na razie nie dam rady....trza dom wybudować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 do okien to się zawsze zabieram jak pies do jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 pierwszy etap z zupą zakończony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 nie mam śmietany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 zgłodniałam od tego gadania o zupie poszłam po danio z warzywami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 to syna do sklepu wyślij po śmietanę,albo dietetycznie będzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 rany jaka ja pikna jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 związałam włosy w koczek i nawet nic nie odstaje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 Izunia za stronki bylam ostatnio w makro i zapomnialam popatrzec za tym danio z warzywami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no zaraz siądzie na rowerek i śmignie te 1,5 km do najbliżego sklepu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 a jak długie masz włosy? ja też czasem koczek robię,najczęściej to jednak w kitce biegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 Emii masz az tyle do sklepu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 Hugolina dzięki za ziółka!!!! Emmi łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 ja o swich wlosach to lepiej zebm nie zaczynala:Pdlugie,geste ciezkie do rozczesywania:Pjak krotkie to kreca sie jak po trwalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 a ja to w ogóle zaraz muszę iść prać te swoje kudły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 po umyciu trzeba pol godziny zeby je doprowadzic do porzadku:Paz reka boli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach