eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 to ja już wiem !!!!!!!!!!! przez pomarańczowe Hugo się zepsuło !!!!!! zniknęło i komp smiga :D dobra ,idę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Eternity okłady z ciepłego ciała ci potrzebna na rozgrzewkę!!!!! a keśli teraz niedostępne to chociaż kocyk i gorąca herbatka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 hihi no stronki sie pomerdaly ale trzeba od razu tu porzadek robic hehehee Emmi dzieki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Euforka też dostała swoje ;) no coś nie mogę się zabrać pod ten koc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 Emi siemankooooooooo kufffa tera ja do kompa dojsc nie moge, gnom siedzi i pikaaaaaa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 za 10 postow bede polewala:Dzostanta:Dhihi Mindy jo przez neta sie zarazilam:P:Dbuahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja się już totalnie pogubiłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 euforka, hugo Izuniz ale text z tymi okladami hahahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek ciepłe okłady na razie tylko z koca ;) a pomarańczka wkleja foty z tego samego adresu co Jola :P też jakieś forumowisko było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 no nie kurwa Jolce wlosy deba stanely :D:D widzialyscie orange na przedostatniej str buhaaaha Jolka dont cry:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek poki Twoja hehehezaraz pomaranczka znow poleci;:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 a tak w ogóle to po co mi okłady jak Hugolina zaraz postawi coś na rozgrzewkę ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 buhahaha Ciastek jestes the best z komentarzami:D buahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 kto oklady ma z ;-), moze ja dzis bede miec jak sie postaram no ;-) znacie ten kawal " to juz dzisssssssssss..":p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 oohihi juz stronka moja hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugolina stronkowe Ciastek leję z ciebie!!!! Jolce włosy dęba stanęły hahahahaha może się tą czersieńką z rana udławiła!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja pierdziele nie bawie sie tak moja ci ona byla mojjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek też masz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 no to masz Hugo i Ty - Ciastek swoje wzięła ;) taaaaa okłady - jakaś gra się właśnie na kompie zainstalowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 a co ciastek, Walus przyjedza???hugosorry ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia no tylko wlosy mogly jej deba stanac skoro ona seksu nie uzywa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 tosz Ciastek dalam Ci ziola nie:D a reszta prosze dla Ciastka wreczac bo jej byla ale wkurzona Jole trzeba bylo wywalic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 sama się zainstalowała? ;) mądry komp :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 Jola vel szopenfeldziarz hehehehe no Walus Walus ;-), ale zmeczony je to nie wiem czy postawie cusik ;-),ja meczyc sie nie lubie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 nie piszcie wszystkie naraz co!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 kochane ide po cos mocnego hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek to ty egoistka jesteś!!!! ;)tylko bierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek oj chciałabyś ale napracować to Ci się nie chce to potem nie marudź leniu że nic nie było ! :P no tak tej grze ktoś z lekka pomógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach