hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 W pewne Boże Narodzenie św. Mikołaj wychodzi z komina i zostaje zaskoczony przez 19- letnią blondynkę. Ona mówi: - Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną? - Ho, ho, ho - rzekł św. Mikołaj - muszę dostarczyć te wszystkie zabawki dobrym chłopcom i dziewczynkom. Zdjęła swoją koszulę nocną, pozostawiając jedynie stanik i majtki, i pyta: - Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną? - Ho, ho, ho, muszę dostarczyć te zabawki chłopcom i dziewczynkom. Zdejmuje wszystko i pyta: - Św. Mikołaju, teraz ze mną zostaniesz? Św. Mikołaj na to: - Ho, ho, ho, muszę zostać. Nie przejdę przez komin z moim członkiem w takim stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Ciastek dawno sie nie pokazal:( no patrzac na wiek Aniutki to czuje sie staro no:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Jak doprowadzić do tego, żeby kobieta po stosunku jeszcze przez godzinę krzyczała ? - Wytrzeć fiuta firanką. :D:P Spotykają się trzy koleżanki i zaczęły sobie opowiadać, która jak lubi: - Ja to lubię klasycznie - mówi pierwsza. - A ja, to lubię faceta mieć z tyłu - mówi druga. - No a ja, to lubię na rodeo - wyznaje trzecia. - A jak to na rodeo? - pytają pozastałe dwie. - A no normalnie - walę faceta na łóżko, siadam na niego, wkładam nogi pod uda i tak w połowie mówię że mam aids, i spróbujcie się wtedy utrzymać. Blondynka wchodzi do warzywniaka i pyta: - To takie czerwone, tam w rogu. Co to jest? - Jabłka - odpowiada sprzedawca. - To poproszę 2kg, ale proszę każde zapakować osobno. Zapakował i podał. Po chwili zapytała ponownie: - Takie miękkie i futrzaste, o tam? - Kiwi - odbąknął. - Poproszę 2kg i zapakować każde osobno. Zapakował i podał ze złością. Po kilku minutach blondynka rzekła: - Takie czarne, sypkie tu na ladzie? - To mak, ale nie jest na sprzedaż. :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Dwie blondynki pojechały do Australii. Nagle na drogę wyskoczył kangur. Jedna z nich mówi: - Patrz, jakie tu są wielkie koniki polne. hahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Polak, Rusek i Niemiec mieli przemycić wiewiórkę przez granicę, ale dla utrudnienia mieli ją sobie włożyć w gacie. Pierwszy idzie Polak. Coś się kręci, ale przeszedł. Drugi Niemiec. Myślał, że nie wytrzyma, ale też jakoś przeszedł. No i został Rusek. Idzie i na środku granicy nie wytrzymał. Ściągnął gacie i wywalił wiewiórkę. Oczywiście go złapali. Później na komendzie pyta się Polak i Niemiec dlaczego to zrobił. Rusek: - Jak zrobiła sobie z mojej pały gałązkę, to jeszcze wytrzymałem, jak zrobiła sobie z moich jaj orzeszki to też wytrzymałem, jak robiła sobie z mojej dupy dziuplę to też wytrzymałem, ale jak próbowała wnieść orzeszki do dziupli to już nie wytrzymałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Blondynka dzwoni do sklepu komputerowego: - Dzień dobry. Mam nadzieję, że mi pan pomoże. Kolega wgrał mi świetny wygaszacz ekranu, niestety za każdym poruszeniem myszki on znika :D:D:D Dzwoni blondynka do przyjaciółki blondynki: - Halo, to Ty? - Nie, to ja. - Przepraszam, pomyłka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hehe i jeszcze fatum zlapalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hehehehehehe dobre :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 cos sie ciemno robi-jakby mialo cos sypac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hehe Pestka fajny opis na gg:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u mnie mrozik lekki - przedwczoraj o tej porze już nie było śladów szronu ,dziś jeszcze się trzyma brrrrrrrr kartka już w albumie jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 hehehhe no fajny opis :D ale za to Ciastek ma smutny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 wiem widzialam:( ide zerknac do albumu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Eternity sliczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u mnie termometr pokazuje tylko 1 stopien:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 dzięki Hugolina :) ja nawet nie patrzę na termometr :P pewnie nic nie dygnęło od rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u mnie zeby nie wiatr to by bylo gites Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 3, 2008 macie gg bo ja znow nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ja mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 ale u mnie deszcz eje a za 20min.musze po malego do przedszkola :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 wrocilam...na szczescie jak na zawolanie jak musialam wyjsc to przestal z lekka :) a wy gdzie ze nima nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 3, 2008 tutaj akuku hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u mnie gg było chyba cały czas normalnie -coś tam plumkało co chwilę ;) słoneczko Wam poślę jak u Was brzydko :) :) jeszcze chwilę będzie świecić u mnie ale zimno jest -na piętrze pokazuje niby +5 ale szron nadal jest więc przy gruncie chłodniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 u mnie slonko bylo 5 minut-a co tu taki zastuj? kupilam dzis w koncu cos dla malej na mikolaja a teraz jade za prezentem-mala znow na urodziny idzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 eternity dzieki za slonko :) hugo niezle kawaly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 za stronki, limity, na chorobska, wkurwy, bole itp :D pestkowe mebelki-bjuti, podobne do moich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 3, 2008 mindy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 3, 2008 o Martoszka zbuju!;) korzystajac ze suchej i slonecznej pogody machnelam sobie okna i wypralam firanki, juz na swieta bo cholera wie jak to teraz bedzie z ta pogoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 3, 2008 Mindy to choc u mnie tez pomachaj te okna hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach