Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tatiana 23

powazny bład w wymrazaniu nadzerki

Polecane posty

Pewnie zastanawiacie sie czemu umiesciłam taki tytul ,otóz w styczniu poszłam wymrozic nadzerke -myslałam ze robie dobrze tyle sie mowi o raku .Tymczasem moj problem dopiero sie zaczał .20 dni po wymrozeniu dopadły mnie straszne pieczeni(z bolu mogłam chodzic po scianach) podczas oddawania moczu- lekarz ogolny -przepisał mi furagin nie przeszło.Postanowiłam prywatnie zrobic badanie moczu(bo lekarza trudno było sie doprosic) -wynik posiew ujemny.Kolejne 2 miesiace meczenia sie z pieczeniem 0 seksu -wizyta u ginekologa najpierw w osrodku zdrowia -diagnoza żadna za to zbywanie mnie przez 3 tygodnie tylko zeby nie zrobic mi wymazu.Zrobiłam wymaz prywatnie diagnoza- grzybica-wyleczyłam grzybice-wyniki nastepnych wymazów i biocenozy pochwy ok .Kolejne 2 mieiace pieczenie koszmarne- kolejny ginekolog tym razem prywatnie - przepisane globulki nie wiadomo na co -wynik taki ze stan moj sie pogorszył -lekarz zgarnał ode mnie 300 zł po czym powiedział zebym juz nie przychodziła bo jest bezradny na moje dolegliwosci.Nastepny miesiac kolejny ginekolog -stwierdził, ze mam gardenella vaginalis przepisał leki -efekt troche przeszło pieczenie po sikaniu ale pojawiło sie pieczenie w ciagu dnia.Czy ktos wie co mam zrobic i czy istnieje na tym swiecie lekarz ktory jest mi w stanie pomoc?zapomniałm dodac cały czas uzywam lacibios femina ,witC i do mycia lactacyd niestety nic to nie daje.Gdybym wiedział ze tak pogorszy sie moj stan to nigdy bym tego zabiegu nie zrobiła.

Gość pierdzielińska
a skąd wiesz,że to błąd lekarza, który wymrażał nadzerkę??

to chyba normalmne tyle lat przed wymrazaniem nie miałam kompletnie zadnych problemow ,a nagle po wymrozeniu nadzerki takie problemy jest to oczywiste ze albo mnie czyms zaraził zlbo zle ten zabieg przeprowadził

Gość missybilka
no coóz jedyne co poradze to odstawić Lactacyd i myć się mydłem..wiem że ty się boisz bo Cię piecze. Ale uwierz mi że to jest konkretne g... To Ci może bardzo szkodzić. Mi po odstawieniu cudownych płynów skończyły się grzybice i inne infekcje. a apropo lactacydu podsyłam lekture: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3966 to jest opis tegu i skład. a tu co oznaczaja te składniki: http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm troche to potrwa szukanie ale zobacz co sobie wcierasz w skóre tak delikatna (np sodiumlaureth sulfate) i zobacz gdzie jest ten kwas mlekowy, jaknisko w składzie. polecam do złagodzenia tantumrosa a jesli juz masz problemy to łykaj kwas mlekowy w kapsułkach lub 2-3 razy w tygodniu zapobiegawczo lactovaginal dopochwowo.

Gość missybilka
po wymrazaniu skóra jest tam słabsza bardziej podatna na infekcje dlatego mogłas dopiero teraz przestac tolerowac lactacyd i rozognilas to wszystko.

Gość wiesz ja miałam podobne
to koszmar - zaczęło sie pieczeniem w pochwie oraz bolem przy suisianiu. Poszłam do gin a ona mi bez badan laserowo usunęła nadżerkę. Cały czas mi sie coś od tamtej pory pieprzy już 2 lata. Mam upławy i ciągle powracające zapalenia. Nie wiem co z tym robić. Zmieniam lekarzy i żaden mi pomoc nie moze. Zrobil;am posiew pochwy teraz po raz kolejny wyszedł mi jakieś beztlenowiec. Zrob moze badania na chlamydie i uroplazme /mykoplazme. Tamta" lekarke" bym pozbawila "fachu" co mnie tak załatwiła.