Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez...

uczelnia w usa czy w polsce UW prawo

Polecane posty

Gość ja tez...

co lepsze?co polecacie? czy sie oplaca?jak wygladaja koszta?co z poziomem? no i co z przyszloscia...jak to sie przeklada

Gość mimimii
no to moze okresl jeszcze ta uczelnie w USA. Renomowana,platna czy nie? jaki kierunek etc.

Gość ja tez...
nie znam sie na tamtych uczelniach,po prostu mam okazje w przyszlym roku tam wyjechac i studiowac,platna raczej odpada bo ten ktos jedynie zalatwilby mi nocleg-nie wiem czy tam jest tak samo jak u nas ze skoro prywatna to patrzy sie na nia troszke gorzej niz na zwykla,na pewno dzienne,no i kierunek tez prawo

Gość ja tez...
po prostu chcialabym wiedziec czy jest lepiej tam studiowac bo ma sie lepszy papierek oraz jaki tam jest poziom,mniej wiecej z jaka nasza polska uczelnia porownywalny

Gość ja tez...
podbijam

Gość ja tez...

Gość ja tez...
dlaczego?a mozecie powiedziec skad mozna sie dowiedziec jakis info blizsze?moze ktos sie na tym zna?

Gość ja tez...

Gość ja tez...

eee... ale gdzie w usa sa darmowe uczelnie? mozesz studiowac za darmo jezeli dostaniesz stypendium (wcale nie jest o nie tak trudno bo poziom niski) poza tym na jakiej zasadzie bys zostala? jezeli nie masz zielonej karty albo wizy pracowniczej to aby sie tu uczyc potrzebujesz wizy studenckiej F1. mozesz zmienic wize turystyczna na taka bedac juz w usa. wtedy zmieniasz na status I20

Gość minkakoko
no wlasnie, tak jak napisala Chiya, zacznijmy od tego ze w usa wszystkie uczelnie sa platne,kiepska uczelnia ok.2000-3000$ na semestr.pozadne uczelnie to po 20tys$ za semest a nawet i wiecej. jesli chcesz studiowac to musisz miec wize studencka, o taka musisz sie starac jesli chcesz od razu przjechac i studiowac, i przygotuj sie do testu z toefla.