Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marissa2345

dziewczyny jakie macie pasje?

Polecane posty

Gość marissa2345

Pytam,bo postanowiłam coś ze soba zrobic.Czyms sie zając,zainteresowac.A nie tylko siedzieć w domu,płakać i marudzić.Tylko tak sie zastanawiam co bym mogła robić.:)

Gość nvnvd
kobiety i pasje ? BUHAHAHAHAHHAAAHAHHA te slowa nie ida w parze nie maja zadnych tak naprawde. nie maja takiej potrzeby. nawet sama po sobie zobacz, szukasz zajecia aby zabic czas, a nie miec zajecie ktore ciebie w jakis sposob poruszy i identyfikuje. wiem ze sa wyjatki ale 99% kobiet nie slucha zadnej muzyki a na pytania czego sluchasz slysze tylko "to co w radiu leci". nie interesuja sie niczym, niby lubia podrozowac bo to bierne gapienie sie na czyjes osiagniecnia (nie zawsze), nie sa za grosz kreatywne. nie wiecie jak to jest sluchac muzyki i czuc ja wewnatrz (nie mowie tu o lapaniu dola slychajac dody jak was chlopak rzucil) . nie wiecie jak to jest grac z pasja na jakims instrumencie, wyrazic siebie poprzez sztuke, zajac sie czyms z pasja, robic cos nie na pokaz itd. zacytuje oksane i powiem czym sie interesuja kobiety : "dyskoteki, chlopaki"...

Gość Pantomima
Ale mnie ubawiłeś :) "nie wiecie jak to jest sluchac muzyki i czuc ja wewnatrz" - a gdzie wewnątrz dokładnie?

muzyka jest moim zyciem :) Kocham trance, Tiesto, duze eventy, jak i urocze , spokojne spotkania z przyjaciolmi w ogrodku piwnym gdzies w ryneczku:) narty- swietna sprawa zima - polecem Czechy- Wielka i Mala Upa, Jońskie Łaźnie :) latem ? rowerek , spacery, czas spedzony nad woda - moze byc grill ze znajomymi jak i w samotnosci gdzies ukryta z dobra ksiazka :) po co pytac o to co kto lubi robic ? moze lepiej nie isc na latwizne a samemu na wlasna reke sprobowac znalezc cos swojego ? :) pozdrawiam

Autorko, płacz i marudzenie również moze być pasją, bardzo oryginalną na dodatek

Gość Ykisos
dziewczyny maja tylko jedną pasje : orgazm !

Gość bołonka
Inkwizycja, niepotrzebnie świnuszysz

Gość moja pasją jest moj zawód
projektowanie wnętrz. Takze historia sztuki, gdzie sie da zwiedzam muzea i wystawy dotyczace tych tematów.

tez cenie poezje Twardowskiego ;) jest taka.. inna niz te wszystkie Pawlikowskie ;) \"Jest jeszcze taka milosc, slepa bo widoczna..\" ojj lubieee pozdrawiam

Gość brzdąc kroczny
kobiety za pozje biorą frykcje

pasje ??? rysunek... pod każda postacia.. biala kartka to dla mnie wyzwanie a jednoczesnie nieskończone możliwości... moge na niej narysować wszystko co jestem sobie w stanie wyobrazic... i to jest piękne :) pozdrawiam wszystkie kobietki 🌻

Gość loletttta
To, co uwielbiam : - house - czytanie książek, wszedzie i wszystkich,a najchetniej kryminały, science -fiction, romanse.... kurcze, wszystkie:) - kolczyki - czytanie o piercingu,oglądanie zdjęc, dowiadywanie sie nowych rzeczy, kiedys kłułam,ale juz chyba "wyrosłam" z tego - a do tego to,co jest pasją chyba kazdego czyli znajomi,imprezy,tanczenie :)

Gość upi jui

fotografia analogowa, niestety droga pasja historia i literatura rosyjska, Rosja :> i urban exploration. może to nie pasja ale bardzo cenię sobie naturę i przyrodę. i bardzo chętnie przebywam na polach, lasach, itp. nature is everything.

Gość marchiness
hej moje pasje to: -rysunek :D szczególnie węglem oraz malarstwo,ale tu to pastele suche :) -łyżwiarstwo figurowe--> lubie i oglądać w TV oraz samej jezdzic,aczkolwiek jakis bardzo skomplikowanych rzeczy nie umiem ;-P -muzyka tez,uwielbiam AM Jopek -historia -kiedys kryminały A.Christie pozdr :D

Gość to smutne...
wspinaczka, pilates, joga, pływanie....

najwieksza moja pasja sa na pewno podroze :) w dalszej kolejnosci muzyka, rower, film a ostatnio gotowanie ;)

-joga -kung fu -archeologia (głownie Starożytny Egipt) -historia sztuki (z naciskiem na XX wiek ;-) ) -parapsychologia -szkolenie psów to te głowne pasje, ale jest masa więcej, na które niestety nie mogę poświęcic tyle czasu :-(

Tańczę tańce etniczne od flamenco i tańca brzucha do greckich i serbskich tańców w kręgu /ponad 15 lat tańczenia, ponad 20 różnych rodzajów tańca/, książki od zawsze. Śpiewam ballady ludowe i pieśni etniczne tradycyjne i białym głosem, też od zawsze, bo to rodzinne :) Ostatnie pasje to piesni ladino i biały głos. Maluję na jedwabiu, rysuję /rzadko, niestety/, wspólnie z mężem maluję ilustracje do książek. Od półtora roku robię biżuterię dla siebie i innych. Interesuje mnie film, historia sztuki - staram się być na bieżąco. Teatr coraz rzadziej, mam zajęte wieczory, a coraz rzadziej zdarza się, żebym wyszła z teatru z poczuciem satysfakcji, więc trochę się zraziłam. Chodzę na wszystkie ciekawe zajęcia warsztatowe i staram się \"liznąć\" każdej rzeczy, która potencjalnie mogłaby mnie zainteresować. Niektóre zajęcia kontynuuję, inne - nie :)

Gość pasje
:) -szydelkowanie -rower -plynanie -ksiazki (ostatnio W.Cejrowski) marze o wspinaczce skalkowej ale jak narazie to tylko marzenia