Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ykisos

łatwe kobiety są passe ... nawet w agencjach

Polecane posty

Gość Ykisos

wraca moda na dziewictwo, rekonstrukacja błony jest jednym z najpopularniejszych zabiegów, faceci szlaeją na punkcie watrtpościowych dziewczyn !!!! Noew czasy, nowe obyczaje ! Feminizm umiera, cnota jest w modzie.

Gość vbvnv
feminizmu nigdy nie bylo, baby tylko w grupie czuly sie feministami, same twarza w twarz z facetem, juz nie w grupie rozkrzyczanych lesbijek, doskonale wiedza gdzie jest ich miejsce i kim sa - kobietami.

Gość czy o tym mówisz
moda (Europa) (fr. mode z łc. modus ‘miara’) 1. charakterystyczny, powszechnie przyjęty w danym okresie lub kraju styl ubioru; także proponowany na dany sezon styl ubioru, uczesania, makijażu itp. 2. występujący przez krótki czas zwyczaj, obyczaj lub maniera odbiegające od powszechnie przyjętych w jakiejś dziedzinie, np. w literaturze, w architekturze. 3. biol. zobacz dominanta (2). ??????????????????????????

Gość to taka z rekonstruowana błoną
jest wartosciowsza od tej niezrekonstruowanej?

Gość Rudzialski
pewnie nie jest ale jak widać skoro to robią to we własnych oczach chyba tak

Gość a co nas to obchodzi
nie masz innym problemow? MASAKRA

Gość to głupie...
oszukiwać samą siebie i pwrtnera i to ma byc modne...???

Gość to głupie...
zgadzam sie...co nas to obchodzi..masz jakieś problemy...passe???

Gość to głupie...
zboczeńcy!!

Gość yamagota
nie pierdziel passe jest tylko zadzieranie nosa

Gość to głupie...
Faceci szaleją???? Niech sobie szaleją...czy przez to staną się bardziej odpowiedzialni??? A co nas kobiety obchodzą potrzeby facetów??? Niech myslą o naszych potrzebach ...i to nie jest passe..

Mnie najbardziej śmieszy ta rekonstrukcja błony dziewiczej. Już widzę jak jakaś puszczalska panienka, która zaliczyła z 50 facetów sobie błonę zrekonstruuje i ogłosi wszem i wobec, że jest niepokalaną dziewicą :) Poza tym dziewictwo to bardziej stan psychiczny niż fizyczny. Teraz błonkę to można przerwać choćby w czasie jazdy rowerem.

Gość nio wlasnie
a ja mialam blone bardzo cienka i pekla mi podczas wysilku fizycznego . jak juz kochalam sie po raz 1 to jej nie mialam. I co mam sie pochlastac przez to???No tak, wedlug wielbicieli cnoty, jestem wyruchana lalka. A po 2 jak juz pojdziecie z dziewica do lozka to co? Uwazacie, ze jest brudna i szukacie nowej dziewicy? Wlasnie potem przez takich jak wy laska nie moze ulozyc sobie zycia bo podupczycie niewinna panne i olewacie . Ohyda:P