Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koczi

co Wy na to , forumowiczki i forumowicze??

Polecane posty

to pytanie kieruje głownie do forumowiczek. nie wiem , moze kiedys była taka propozycja, ale moze warto by było, zeby pojawił sie dział sport?? przeciez kobiety tez interesują sie sportem :) byłby ktoś za ?? - ja oczywiscie jestem za. całą sobą :)

Gość mnie sport nie kreci

JESTEM ZA!! faktycznie sport na Kafe traktowany jest troche po macoszemu :classic_cool: Ewentualnie dział "Fitness, masaże, joga i inne" mozna by przerobic na "Sport, fitness, masaże, joga i inne"

Gość ożesz nożesz
Nie. bo sport się czyni, a nie o nim gada ;) chyba, że gadanie potraktować jako sport :p

Gość ożesz nożesz
Pijawka wojownicza niewiasta :D

Gość jadwiga z gliwic
Sport w sensie medialny spektakl czyli pokaz zbiorowego kretyństwa jest żałosnym wykwitem popkultury :p

Gość jadwiga z gliwic
Znacznie lepiej spędzicie czas oglądając mój wyrafinowany i ezoteryczny odbyt. Jest ktoś chętny? Mogę przenocować... :-)

Mozna go przyczepic do fitness, bo samodzielnie raczej sie nie rozwinie... tutaj nikt nie gada o sporcie.

enamorada: "Mozna go przyczepic do fitness, bo samodzielnie raczej sie nie rozwinie... tutaj nikt nie gada o sporcie.\" to tez jest jakas mysl. :) wydaje mi sie, ze nikt nie gada, bo nie ma takiego topicu :P no i niekoniecznie o samym sporcie trzeba rozmawiac, jest jeszcze cała otoczka: kibice, wrazenia z meczów, osoby siatkarzy, koszykarzy, szczypiornistów etc...

A ja jednak mysle, ze nikt nie gada, bo nikogo to za bardzo nie interesuje... moze pare osob, ale tlumu to tam na pewno nie bedzie ;)

a jak niebogo i niewinnie wyglądaja Niewiasty szczególnie chinskie cięzarówki w kat. pow. 90 kg. a zapasy w kiślu to tez sport? podobno ma się stac dyscyplina olimpijska.