Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Werona sama ona

Co zwiedzić w Warszawie?

Polecane posty

Gość zobacz tutaj
już jej dałam ten link wcześniej :-)

Gość oko za oko
no i na Stadion X-lecia zapraszamy ;):D

Gość zobacz tutaj
no daj spokój z tym stadionem :-( Chcesz, żeby ją od razu okradli?

Gość oko za oko
hehe bez przesady strona praska tez jest ladna i mosty no i oczywiscie podzamcze

mi najbardziej podoba sie Starówka i park na Grochowie :) polecam naprawde

Gość Pytający12345
Czy bylibyście w stanie zapłacić za zdjęcia np. na tle Zamku Królewskiego, które później zostałyby wysłane na waszego maila? Np. gdy są pary i jest kłopot ze zdjęciem? Ile bylibyście wydać za np. 10 zdjęć?

Gość Pytający12345
???

Gość za 5 zł mogę wziąc
:)

Gość Pytający12345
No właśnie o takiej kwocie myślę i żeby spróbować czegoś takiego. Jak myślicie, 5 zł to dużo dla Was za takie zdjęcia? Dodam, że nieprofesjonalne, amatorskim sprzętem, rozdzielczości 4000x3000, jakość niezła.

Gość Pytający12345
???

Jeżeli ktoś wybiera się teraz do Warszawy, to od 2 czerwca zaczynają się targi Tajlandia Expo. Cała impreza odbywa się w Pałacu Kultury. Wiem, że będzie tam sporo atrakcji jak np. degustacje, masaż tajski, czy pokazy filmowe. Na pewno może to być o wiele ciekawsze, niż po raz kolejny oglądanie Zamku Królewskiego.

Gość gość
Odgrzewam kotleta. Co warto zwiedzić obecnie w Warszawie? Czy są jakieś letnie wystawy? Może jakieś koncerty czy festivale? Gdzie można tanio przenocować?

Gość UrszulkaZgiełk
Sprawdź sobie jeszcze w BW Felix (na Pradze Płd) lub w BW Portos (na Mokotowie). Oba hotele dysponują bardzo podobnym standardem (3-gwiazdki). Oba mają też bardzo podobne ceny za noclegi (zaczynają się od 120 zł/noc przy rezerwacji internetowej). Podrzucam link do BW Portos http://www.bwportos.pl/ bo jest bliżej centrum miasta.

Gość Malwina929
Starówka, typowe. Powązki. Zoo na wiosnę. W zimie lodowiska, np. obok Pałacu. Pałac Kultury. Ogród botaniczny w Powsinie. Spacery po Bielanach to przyjemność. Łazienki. Stadion Narodowy. Mosty. Zawsze warto zawitać do klubów, knajpek, kawiarni. A tego w Warszawie mnogo... Ze swojej strony proponuję lodziarnie Limoni z wyjątkowymi smakami naturalnych lodów.

Gość gość
Muzeum Słoików w PKiN

Gość asia fiolek
Kilka razy byliśmy w Warszawie. Wiadomo, że to co trzeba zobaczyć to przede wszystkim Stare Miasto, Zamek Królewski., Powązki. Jeśli z noclegiem to lepiej szukajcie w mieście - pod miastem jednego razu trafiliśmy na takie korki, że w sumie prawie 3 godziny trwał dojazd do centrum. Ostatnim razem spaliśmy w hotelu Holiday Park. Niecałe 10 minut od właśnie Starego Miasta. Tam jest jeszcze fajna opcja jeśli na jeden dzień jedziecie - http://www.hphotel.pl/nowosci-i-promocje Szczególnie jeśli chcecie po prostu odświeżyć się i odpocząć przed wyjazdem.

Gość Marysia211
Ja polecam wybrać się na gokarty jak ktoś już jest w Warszawie, mąż mnie przekonywał długo ale dałam się przekonać, bawiliśmy się super z dziećmi :) dzieci się zaraziły pasją do 4 kółek od Taty i tak co mają jakieś wolne to chcą iść na gokarty :) Polecam zajrzec do https://a1karting.pl/atrakcje-rozrywka-w-warszawie/

A może odwiedź stronę www.agusinfo.com? Znajdziesz tam przewodnika, który pomoże Ci w zwiedzaniu.

Gość gość
koniecznie wieczorem wpadajcie do setki. Świetne miejsce do posiedzenie, zjedzenia czegoś dobrego i do reklaksu po całym dniu zwiedzania.

Gość gość
Zobaczcie sobie co zupełnie niedługo na Was czeka….https://kapsulahostel.pl/pl/ Kto się na takie nocowanie pisze? Kurcze…to musi być przygoda. My się szykujemy z przyjaciółmi :)

Gość nototn
Po zwiedzaniu człowiek zawsze jest głodny, więc mogę polecić świetny lokal - Bubbles. Tutaj nie tylko smacznie zjecie, ale i napijecie się najlepszych szampanów w Warszawie.

Gość gość
Odwiedź restauracje Klimczok, zawsze tam jem jak jestem przejazdem, wspaniale robią ryby, a już koniecznie sprobuj szarlotki.

Gość gość
Obecnie to bym skoczyła na obiad do Omami, bo jest tam przepysznie, ale na razie czekam z wycieczką do Warszawy, bo dopiero w 2019 mają pobudować ten nowy obiekt - Implant na Chmielnej, ma być to jakaś nowoczesna i ekologiczna galeria, więc can't wait!

Gość Lemi

Zależy jakie kto ma zainteresowania. W zimowe wieczory warto pójść do teatru, których w stolicy nie brakuje. Ja ostatnio byłam np. w teatrze Rampa (w tygodniu, bo wtedy są tańsze bilety):) ale zamierzam też zamówić bilet na Jesus Christ Superstar, wznawiają spektakle od marca:)