Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattt

Precz z złośliwymi GRUBASAMI!!!

Polecane posty

Gość misek
ot co :D

od chudych lasek tez mozna sie nasluchac. 20 kilogramow temu slyszalam wszedzie spaslak, tlusioch, prosiak, nienazarta swinia i podobne. nikogo nie obchodzilo, ze mam niedoczynnosc tarczycy. teraz jak schudlam nagdle kazdy sie interesuje moim zdrowiem i pytaja \"masz niedoczynnosc? i jak schudlas? pewnie glodowka? moze juz przestan sie odchudzac?\" cholerni zazdrosnicy. jak komus sie cos uda to jest wyzywany. jak sie nieudaje to inni po nim jezdza, zeby sie dowartosciowac. nosz kurwa, ludziom nie dogdzisz dlatego moim zdaniem trzxeba lac na wszytkich dookola. jak to mowia, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. kiedys moja szczupla znajoma nazywalam mnie tlusiochem. teraz mowi, ze wpadlam w anoreksje bo tyle schudlam. wiec ja jej mowie, ze przynajmniej schudlam a nie utylam koljne 10 kilo jak ona. obraza ... przeciez ona sie martwi o moje zdrowie.

Gość popieram autorkę
Sama jestem chuda, ale cała rodzinka to tłuściochy, ja urodziłam zdrowe duże dziecko, a wyglądam jak nastolatka i ciągle słyszę jaka ty jesteś brzydka, jak ci kości sterczą itp. a w ciąży ciągle- jedz więcej urodzisz jakiegoś cherlaka, albo niedonosisz. masakra

Gość natt widzie ze masz kompleksy
tak tak widze że bravo girl nie pomoże... może posłuchaj tokio hotel i pobaw się misiem? Tyle problemow na swiecie.... tyle bolu i cierpienia. A z drugiej strony zycie moze byc cudowne i peknie. trzeba miec pasje, trzeba chwytac dzien i cieszyc sie. po prostu. no ale na taaaki problem...